8 GB iPhone 4 ner till $ 50 på kontrakt i bästa fall

Även om nu två år gammal fortsätter iPhone 4 att sälja i fantastiskt antal och har nyligen sjunkit till det låga priset på $ 99, har enheten nu varit varit gör permanent billigare i bästa fall – frakt för $ 49 på kontrakt.

Naturligtvis, även om priset verkligen är en bra affär, måste du överväga att du kommer att använda en fyraåring i juli 2014, vilket är som att använda en iPhone 3G nu. Som sagt, många klarar sig bra med de äldre iPhonerna – det är byggkvaliteten – och om du söker efter en hel del på en subventionerad smartphone är detta utan tvekan det bästa som går runt.

Även om iPhone 4 först lanserades 2010, är ​​8 GB -versionen som erbjuds för det låga priset, strikt sett, inte äldre än iPhone 4S. Innan den femte gen-enheten anlände tillbaka i oktober förra året brukade iPhone 4 sälja i 16 GB och 32 GB-sorter, men i köp för att sänka kostnaderna valde Apple att fortsätta detaljhandeln som en 8 GB-modell. För att vara ärlig kommer majoriteten av dina kamrater inte att kunna skilja skillnaden mellan en iPhone 4 och en 4s, vilket ger extra överklagande till en redan fantastisk affär.

Den enda fångsten är det tvååriga avtalsavtalet, och du kan välja från Verizon, AT&T och det nu nätverket. Vi kan bara spekulera i prisfallet är en permanent affär, med tanke på att det inte finns något antydan om ett “speciellt” eller “begränsat” erbjudande på Best Buy’s webbplats. Dessutom, med nästa generations iPhone som sägs komma i september, skulle det vara meningsfullt för Apple-och dess säljare-att växla som många enheter av den äldre enheten som möjligt.

Apple skiftade 27 miljoner iPhones under andra kvartalet enligt tisdagens inkomster, och även om siffrorna är imponerande beräknas de bara vara hälften av siffrorna som Samsung skiftade. Naturligtvis hade det koreanska företaget den extra fördelen med Samsung Galaxy S III, men med den fyrkärniga enheten som bara sägs ha sålt cirka 10-12 miljoner enheter hittills finns det fortfarande ett stort avvikelse som Apple kommer att försöka förändra.

Under tiden, om du vill ha en ny iPhone och inte är alltför bekymrad vilken generation du får, kan iPhone 4 i bästa fall få över för bara $ 49.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post