3 Anmärkningsvärda bildredaktörer för Android

Med avancemang inom kamerateknologier har smarttelefonkameror ersatt fullfjädrade kameror för många. Eftersom smartphones har slutat vara den viktigaste källan till att fånga bilder i dag, är det mer meningsfullt att redigera dem på din smartphone istället för att överföra dem till din dator för redigering.

Det finns massor av bildredaktörer i Google Play Store såväl som idag jag delar med dig 3 anmärkningsvärda bildredaktörer. Observera att jag inte specificerar att det här är de allra bästa bildredaktörerna som erbjuds för Android. Men de är verkligen bra såväl som värda att försöka.

Skrwt

SKRWT är en extremt respekterad bildredaktör från iOS som gjorde sin metod till Android i mitten av januari i år. Appen packar imponerande funktioner såväl som är enkelt och enkelt. Den packar kraftfulla funktioner som 4-poäng bildtransformation, ett brett utbud av linskorrigering, linsförvrängning, automatisk skärning, strukturhjälp, vinjetter, gallerisortering, icke-förstörande redigering (för enkel ångra) såväl som mycket mer. En funktion som jag gillar en hel del är Exif -läsare. Det ger all nödvändig information om en bild som en bländare, slutare, ISO och mer.

Ett enkelt att använda gränssnitt såväl som imponerande uppsättning funktioner gör SKRWT till en måste ha app om du ser allvar med smartphonefotografering. Det kostar mindre än en dollar i Google Play -butiken såväl som kostnadstaggen bör inte hindra dig från att köpa den här fantastiska appen.

[GooglePlay URL = ””/]
Cupslice Picture Editor

Cupslice är en gratis bildredigerare som innehåller grundläggande redigeringsfunktioner som collage, nyans samt mättnad, gröda, ramar, ljusstyrka samt kontrast, svart samt vita justeringar, samt färgmodifieringsalternativ. Det är relativt enkelt och har ett enkelt att använda gränssnittet. Dess äkta kraft ligger i dess breda utbud av filter såväl som klistermärken. Det hem fantastiska erbjudanden av imponerande såväl som kraftfulla filter. Utöver detta är de flesta filter extremt anpassningsbara. Förutom när det gäller klistermärken har det massor av uppdaterade klistermärken för olika klassificeringar som roliga, söta, vintage, citat, musik, födelsedag samt mycket mer. Annat än detta erbjuder det också bra erbjudanden av typografi förknippade med trendiga ord eller fraser.

[GooglePlay URL = ””/]
Bonfire Picture Editor Pro

Bonfire Picture Editor Pro, precis som Cupslice Picture Editor, erbjuder grundläggande redigeringsfunktioner som Rotate, Flip, Vibrerande, temperatur, höjdpunkter, skuggor, RGB -justering, ljusstyrka, kontrast, mättnadsverktyg, etc. Men det är äkta kraft i sin stora mängd av Filter som det erbjuder, mer än 110 fantastiska filter för att sätta ett nummer. Den har några unika filter som funkfilter som ger din bild en komiker som en påverkan eller elegant filter som ger din bild akvarellliknande effekt.

[GooglePlay URL = ””/]
Redigerar du bilder på din Android -enhet, eller föredrar du att använda en dator? Vilka bildredaktörer håller du dig runt på din telefon eller surfplatta? Berätta om dina föredragna bildredaktörer i kommentarerna nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post