7 skäl till varför du bör vänta på iPhone 6S / 7

Vi skadar nu i slutet av juni, och när den underbara septembermånaden närmar sig, börjar iPhone -köpare fatta beslut om att köpa en ny iPhone 6 eller 6 plus just nu eller vänta på att Apple tillkännager nästa gen iPhone i höst. Vi alla gillar nya leksaker, så vad är de största orsakerna till att hålla på att köpa en ny iPhone 6 nu för att hänga lite längre för Apple för att meddela iPhone 6S/7, eller vad Apple slutar kalla det?

Vi är tacksamma för att du frågade. här är de.

Robust design

IPhone 6s ryktas vara en smula tjockare och större än iPhone den ersätter. Om så är fallet, bör Apple inte möta samma Bendgate -fråga om förra årets stora utgåva, vilket bara kan vara bra för köpare som är picky när det gäller sådana saker.

Marginal tjockare kropp skulle inte heller betyda mer av den utskjutande kameralinsen på baksidan.

Tvång

Vid denna tidpunkt skulle vi bli mer förvånade om nästa iPhone inte stödde Force Touch än om den gjorde det, även om vi inte är säkra på hur vi bäst kan dra nytta av det extra kontrollschemat som det ger.

Tidigare rapporter har avslöjat att iOS 9 är Force Touch Ready, vilket får oss att tro att nästa iPhone från Cupertino verkligen kommer att packa in tekniken för initiering av handlingar genom att använda en fastare touch på skärmen, precis som Apple Watch.

Det ryktas också om att Force Touch kommer att vara exklusiv för iPhone 6s Plus. Vi kommer dock att vänta och se om det finns vikt i denna uppenbarelse.

Förbättrad prestanda

Ryktes att inkludera en hel 2 GB RAM precis som iPad Air 2, den nya iPhone har potentialen att vara ganska riktmärket.

Det kommer sannolikt också att packa Apples nästa gen A9-chip.

Vad är fördelen med att ha mer RAM och ny processor du frågar? Tja, du kan multitask bättre, appar kommer att lansera snabbare och naturligtvis kommer spel att vara mer uppslukande än någonsin tidigare.

Batteri

Apple förväntas lägga ett något större batteri inuti nästa iPhone, möjlig som ett resultat av att ha lite mer utrymme att leka med som vi nämnde tidigare. Alla batteriförbättringar även om dess enda marginella kommer att välkomnas.

Enorm uppgradering för främre och bakre kameror

Att gräva in iOS 9 Betas kod har avslöjat att nästa iPhone kommer att innehålla en framåtriktad kamera med 1080p videoinspelningsfunktioner med blixtstöd, vilket innebär att Cupertinos nästa handenhet kommer att vara ganska Selfie King. Och med rykten som ständigt ytor på att iPhone 6s kommer att ha en förbättrad bakkamera med fler megapixlar – 12 för att vara mer exakt med mindre pixlar på sensorn – förväntar sig att handenheten har kraftfulla skyttar på både fram och bak.

Rosguldalternativ

Rykten har Apple att lansera en ny iPhone i ett Rose Gold Color -alternativ, precis som Apple Watch. Eller åtminstone en rosguldfärg snarare än att faktiskt vara gjord av rosaguld. Tack och lov.

Inte länge att gå nu

Den nya iPhone är precis runt hörnet nu, och även om vi inte är säkra på några av de ryktade funktionerna, finns det mycket att hoppas på när iPhone 6s och iPhone 6s Plus är riktiga, 100% avslöjade produkter.

Enligt en läcka från Vodafone bör vi se tillkännagivandet i september, precis som förra året, och det före den.

När man tittar på alla ryktade funktioner ovan är detta förmodligen den värsta tiden att få iPhone 6/6 plus nu. Naturligtvis om din telefon är trasig eller något och du direkt vill ha en ny, kan du fortfarande få iPhone 6. Det är fortfarande en fantastisk telefon och allt, men om du kan vänta några månader nu kommer 6s/7 att vara en Ännu bättre köp, med tanke på det faktum att det kommer att lanseras till samma prispunkter som nuvarande iPhone med alla ytterligare funktioner som nämns ovan, och om bara två till tre månader från och med nu.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post