Facebook Detta för iOS låter dig publicera bilder direkt till Facebook från iPhone’s Native Pictures -app

Tänker på att vi nyligen har sett en hel del antaganden kring den ryktade djupa integrationen av Facebook till iOS 6, jag är inte helt säker på om vi är helt säker på om jag är säker på Den senaste utgivningen av FacebookThis Modify har satts samman för att dra nytta av den nuvarande hype eller är helt slumpmässigt. Hursomhelst erbjuds paketet i Cydia nu för Jailbroken iOS 5 -prylar samt gör det möjligt för individer att publicera bilder direkt från Pictures -appen till sin Facebook -tidslinje.

Med Apple som sannolikt ser ut att göra ett uttalande på World Designers -seminariet som rör integrationen av Facebook, ser en hel del individer framåt att kunna dela information direkt med sina Facebook -vänner med att använda delningsval som är full av hela tiden operativsystemet. För de bland oss ​​som tror på visuell delning och inte har tålamod att vänta och se vad Apple planerar, måste Facebook detta modifiera definitivt tillhandahålla en del social delningsmedicin.

Efter installationen lägger inte paketet på husskärmen med någon typ av extra ikoner, och det innehåller inte heller sin egen preferenspanel med inställningsappen. Istället förändrar facebook direkt menyn som kan kallas upp när du kontrollerar en privat bild med hjälp av åtgärdsknappen på verktygsfältet. När menyn åberopas har ett nytt Facebook-val lagts till av utvecklaren, något som vi förväntar oss att se officiellt med utgivningen av iOS 6. Att trycka på det nya Facebook-valet skapar en användarvändning som innehåller den valda bilden i Tillägg till ett textfält som gör det möjligt att publiceras med bilden.

Liksom alla applikationer såväl som tweaks som interagerar med Facebook, behöver detta paket en preliminär auktorisationsprocess som ska slutföras innan någon typ av bilder kan publiceras, men detta är ett engångssteg som kravet inte upprepas. När den är klar publiceras bilden såväl som alla typer av texter direkt till användarens Facebook -tidslinje för världen att se. Jag kan se att detta paket är mycket framträdande med individer som tänker på den betydande medlemsbasen som Facebook har, men Apples nästa stora utgåva av iOS kan se att denna modify görs överflödig.

Facebook Detta erbjuds som en gratis nedladdning av avgift från BigBoss -förvaret samt behov iOS 5 eller högre för att installeras.

Se till att inspektera vårt iPhone Apps Gallery samt iPad Apps Gallery för att kolla in mycket fler appar för din iPhone, iPad samt iPod Touch.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post