Teslas Reverse Summon -funktion planerad för att släppas vid årets slut

Tesla -bilister kan få sina bilar och lastbil minskar dem såväl som sedan går såväl som att parkera sig i slutet av året, om verksamheten hanterar för att träffa sina bilar en deadline. Förutsatt tidigare erfarenheter, det är långt ifrån en given.

Den omvända sammanfattningsfunktionen är något som allra första retades av VD Elon Musk i juli 2020.

Notateslaapp.com konstaterar att Musk sedan uppgav att funktionen skulle dyka upp inom de kommande fyra månaderna – men två år senare är det ännu inte att realiseras.

Omvänd kallelse är motsatsen till Wise Summon. Medan Wise Summon kör till dig från en bilparkeringsplats, skulle individer som aktiverar omvänd kallelse få sin Tesla att minska dem på en plats, kanske närmast ingången till ett köpcentrum, samt sedan upptäcka en bilparkeringsplats.

Nu verkar Paril Jain, chefen för Autopilot Movement Planning, ha verifierat att funktionen kommer att dyka upp “före slutet av detta år”, med Musk som har sagt att han redan använder innovationen själv. Det har fungerat bra, sade han, innan vi tilllade att “vi kräver att validera det i alla typer av väder, som kraftigt regn, snö, damm.”

Tidigare rapporter tyder på att omvänd sammanfattning gör det möjligt för människor att komma ur sina bilar och lastbilar samt instruera den att upptäcka någonstans att parkera, med tre tillgängliga val; “Närmast till ingången, i närheten av en vagn återvänder, såväl som slutet på den bilparkering som är mycket för dem som gillar att förhindra trånga områden som orsakar dörrstängningar.” Musk verifierade också att frisläppandet kan inträffa redan i november.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 Släppt som Public Introight Nearns

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post