27-tums iMac-elände ligger nu bakom oss-Steve-uppgifter

I oktober förra året avslöjade Apple sin nya iMac-sortiment, som likaledes innehöll en bländande 27-tum LED-backlyst skärmdesign i en ny kant-till-kant-kant Glasstil samt sömlös all aluminiumhöljet. Tyvärr hade detta ganska odjur, som drivs av Core 2 Duo/Core i5/Core i7 skärmproblem vid lanseringen, mycket särskilt flimrande såväl som gula skärmar som senare erkändes av Apple.

Apple släppte också ett uttalande och medgav produktionsproblemen med iMac och intimerat att exakt samma har tagits hand om.

Vi har deltagit i de problem som utlöste skärmflimmer och gul nyans. Kunder som är berörda över att deras iMac påverkas måste komma i kontakt med AppleCare.

Idag förstår vi officiellt med ett e -postmeddelande till ett ännu ett svar från Steve Jobs, att alla problem med iMac slutligen har lösts. Meddelandet med meddelandet skickades av Frode Ersfjord till Jobs ‘:

När kommer Apple att börja konsekvent skapa iMac -skärmar utan; Gul färg, grå staplar såväl som hemska bakgrundsbelysningsblödningar?

Jag är sjuk av att ringa Apple Care. Jag kräver inte perfekt, bara halvvägs anständigt.

Steve -uppgifter svarade:

Denna fråga ligger bakom oss.

-Skickat från min Iphone

Detta svar från Top Guy på Apple säkerställer snarare att frågan har identifierats, lokaliserats såväl som slutligen fixat. Perfekt för iMac -älskare. [via 9to5Mac]

Du kanske också vill inspektera:

Apple släpper 22-tums multitouch iMac?

MacBook Pro med Intel Core i5

MacBook Air med Core i5 -uppgradering

Apple för att introducera HDMI-mac-datorer med Blu-ray?

Du kan följa mig på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google och Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post