Uppgradera en hackerspace hyllor

hyllor är mest sannolikt en av de mest undervärderade produkterna i affären. tro på det; Vill du hellre ha en plats att lagra lådor, eller en elegant ny tjocklek planer, laserskärare eller välja såväl som platsmaskin. Folket över på 23b hackerspace växte utslitna av sitt upplösande IKEA hyllsystem samt fattade ett beslut att göra några hyllor. De ringde inte in det, antingen: Dessa hyllor kommer att vara runt långt längre än du eller jag.

[Chris], designer av dessa otroligt fördelaktiga bitar av metall, påverkades av en video med [Jamie Hyneman] av Mythbusters berömmelse. En hel 80 fotsektion av M5 Industries, [Jamie] s shop, är täckt av hyllenheter byggda av kvadratisk stålrör, sammanställt i en metod som är enkel att bygga såväl som kunna hantera anmärkningsvärda mängder av slumpmässiga saker.

De nya hyllorna för 23b-butiken följer en liknande stil som hyllorna över M5, bara lite mindre i skala. Det är ett fantastiskt nybörjares jobb för en svetsning samt tillverkningsklass, liksom mycket mer än starkt för att hantera några pull-ups.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post