Apple ökar produktpriserna i många länder på grund av att den amerikanska dollarn

efter våren framåt medie -evenemanget precis förra morgonen har Apple stött på priserna på en majoritet av sina produkter i många länder på grund av den stärkande amerikanska dollarn. Gå över hoppet för att fånga alla detaljer.

Apple kan ha sänkt priset på Apple TV till 69 dollar i USA, men resten av sin portfölj över en rad länder som Kanada, Nya Zeeland, Frankrike, Danmark, Sverige, Portugal, Finland, Australien och flera andra har bara upplevde en prisökning i en omlokalisering gjord av Apple för att återspegla valutasjusteringar. Kort sagt, iPhone, iPad, iPod Touch, MacBook Air, MacBook Pro och Thunderbolt Display -produkter är nu mycket dyrare än de tidigare.

Allt detta är tydligt synligt i Apple onlinebutik i Kanada, där den olåsta iPhone 6 som ursprungligen började på $ 749 och går hela vägen upp till $ 969, nu har noterats till ett pris som börjar från $ 839 med upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till $ 969, har nu noterats till ett pris som börjar från $ 839 upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till $ 969, har nu noterats till ett pris som börjar från $ 839 med att gå upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till $ 969, har noterats till ett pris som börjar från $ 839 med att gå upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till $ 969, har nu noterats till ett pris som börjar från $ 839 med upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till $ 969, har nu noterats till ett pris som börjar från $ 839 med upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till $ 969, har nu noterats till ett pris som börjar från $ 839 med att gå upp till 1 099 dollar, vilket är ganska upp till 969 dollar, den betydande ökningen ärligt. Vänta tills du hör om 15-tums Retina MacBook Pro som brukade noteras till priser på $ 2 099 till $ 2 699; Nu uppgår priset på $ 2 449 till $ 3 049, en bra $ 300 extra för den högsta ändmodellen. I Frankrike kommer priset för basmodellen för samma anteckningsbok som började på 1 999 euro, nu på 2 249 euro medan den högsta ändmodellen har höjts från 2 499 euro till 2 799 euro. Apple har också förbättrat priset på Thunderbolt -skärmen från $ 999 till $ 1,199 i Kanada.

Liknande åtgärder har också vidtagits i andra länder för att garantera att alla Apple Products -prövningar är i paritet med USA, och där uppskattningen eller avskrivningen av den amerikanska dollarn inte är något som Apple har kontroll över, kan de nyjusterade priserna bara vara På väg till en punkt där till och med Apple -fans skulle vara hårt pressade för att undersöka alternativ.

Apples valutajusteringar är egentligen inget nytt, där företaget till och med gjorde de nödvändiga justeringarna 2011, då den amerikanska dollarn också försvagades. För tillfället kanske Apple inte sänker priserna i vissa länder även om de amerikanska priserna sjunker, vilket kommer att fungera som en buffert mot valutafluktuationer.

Vad tycker du om saken? Dela dina tankar med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post