iOS 16.0.2 vs iOS 16 Batterilivslängd Test på iPhone 13, 12, 11, mycket mer

När Apple släpper en ny programvaruapplikationsuppdatering finns det ett par problem – kan det vara jailbroken, liksom exakt Hur staplar batteriets livslängd jämfört med tidigare utsläpp?

Den sista är något vi kan hjälpa till med bäst nu, liksom det är bra såväl som dåliga nyheter beroende på vilken design av iPhone du räcker för att använda.

Nya uppdateringar av programvaruapplikationer kan släppas för att lägga till nya funktioner, reparera befintliga, samt erbjuda med säkerhets- och säkerhetsproblem men alla dessa saker kan positivt såväl som att påverka batteritiden negativt. YouTuber iAppleBytes avsåg att upptäcka exakt hur iOS 16.0.2 uppdaterar priser i det avseendet och kör riktmärken mot iPhone 8 samt iPhone SE designer all metod med iPhone 13. Du kan se videon för att se exakt hur ditt specifika Gadget höll på.

Den korta versionen är dock att ju mycket mer samtida din iPhone desto mycket bättre kommer den här uppdateringen sannolikt att ha behandlat ditt batteri. Det verkar som att batterier med lägre allmän hälsa och välbefinnande verkligen kan se en minskning av batteritiden, medan de tar med batterier i topptillstånd kan se att batteriets livslängd verkligen ökar. Vilken du upplever kommer återigen att bero på utformningen av iPhone du använder såväl som batteriets ålder som driver det.

Som alltid kan dessa tester bara ge oss ett begrepp om vad vi kan förvänta oss. Om du tror på att uppdatera till en ny version av iOS, tänker du mycket bättre på de funktioner som den lägger till såväl som de buggar det erbjuder med snarare än om du kan få några minuter ytterligare av en laddning.

Du kanske också vill inspektera:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 1 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Hur man reparerar dålig iOS 16 Batterilivslängd [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

iOS 16 Kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ modifieringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post