Apple nu använder en veckors gratis rättegång av HBO nu

tillbaka i början av april, HBO lanserades nu som ett Apple-exklusivt och tillät intresserade parter att dra nytta av en en månad gratis rättegång. Nu har det erbjudandet gått, men om du fortfarande försöker testa HBO nu för storlek, finns det en mycket begränsad en vecka gratis rättegång tillgänglig. Levererade att du äger en ny iPhone, iPad eller Apple TV, du kan fortfarande ge HBO nu en provkörning, så om du vill prova det, kolla in detaljerna efter språnget.

Tidsfristen för en månads gratis rättegång var den 30 april, men denna begränsade förlängning ger staket-sitter en sista möjlighet att se HBO: s premiuminnehåll gratis. Oavsett om denna förlängning har skapat från dåligt upptag, eller istället är ett steg som planerades hela tiden, vet vi inte, men man misstänker att om Apple och HBO: s samarbetsinsats hade den önskade effekten, skulle den extra veckan med gratis försök inte skulle vara nödvändig.

När rättegången har gått sin kurs måste du betala $ 14,99 per månad för att fortsätta använda HBO nu, vilket inkluderar obegränsad tillgång till ett gäng serie. Strukturen körs på samma sätt som Netflix, vilket ger dig obegränsat innehåll mot en fast avgift-en modell som verkar mycket mer populär än Pay-Per-show-systemet från gamla.

Det faktum att HBO har ett så brett bibliotek med populära shower inklusive Silicon Valley, Entourage och Game of Thrones, indikerade att förra månadens bindning med Apple lovordades som ett kupp för båda parter. Det är svårt att se om HBO nu har gått ner som en blyballong, med tanke på att inga siffror har publicerats avseende prenumerationer, men om HBO hoppades att dess interna Netflix-incarnate skulle bli en automatisk hit, förlängningen på rättegången Period tyder på att även med Apples stöd har det varit svårt några veckor.

Hur som helst, $ 14,99 för HBO är nu en söt affär, särskilt om du inte har sett Game of Thrones ännu, och om du skyndar dig kan du hålla en veckas gratis användning via din iPhone, iPad, iPod Touch eller Apple TV.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post