HOLA Privacy VPN för Android

Njut av integritet och frihet medan du är online med HOLA VPN. Det bästa VPN för att täcka din IP -adress, chiffer din trafik och håll dina data säkra.

Om du vill se andra liknande applikationer kontrollera den här artikeln.

HOLA Privacy VPN

Det är väldigt enkelt att använda och alla dess funktioner, inklusive förmågan att ansluta till upp till 10 enheter samtidigt, bristen på hastighetsminskning, som märks av de flesta VPN: er, säker internetupplevelse även med allmän wifi och Många fler gör HOLA Privacy till det smartaste valet för att skydda dina privata uppgifter.

Fart

Här är faktorn – HOLA VPN är inte en verklig VPN. Det är en peer-to-peer proxy-tjänst.

I vilseledande reklam åt sidan är det här söta nyheter om du huvudsakligen är fascinerad av hastighet.

Vi testade Hola på en 75 Mbps -anslutning. Resultaten i Storbritannien är ganska tillfredsställande. Endast en minskning av nedladdningshastigheten på 1,21% och till och med lite förbättring med uppladdningshastigheten. Tyvärr, utanför Europa, utförde Hola VPN inte på samma sätt. I USA reducerades både uppladdning och nedladdningshastighet med hälften, vilket fortfarande inte var så illa och var acceptabelt. En australisk anslutning visade ännu sämre resultat med en minskning med 83,76% vid nedladdning och 97,58% i uppladdningshastighet, vilket gör Hola VPN nästan oanvändbar i Australien, vilket är mycket nedslående.

Säkerhet och integritet

Här är var vi tenderar att komma till Holas största problem. Att helt enkelt utnyttja denna tjänst kan vara en säkerhetsrisk – särskilt av gratis användare.

Kommer du ihåg hur Holas bröd och smör använder lediga resurser? De omfamnar också din. Du kanske inte tänker mycket när du registrerar dig för gratisversionen, men du delar verkligen din egen informationsåtgärd när felbehandling HOLA.

Nu anser det här – någon lanserar Hola, får dina delade resurser och återvänder för att försöka göra en sak olaglig. Gissa att föreningen kan dyka upp under den efterföljande utredningen?

Japp. När du använder HOLA kommer du faktiskt att vara komplicerad i alla berättade typer av cyberbrott medan du inte ens vet det.

Egentligen behöver du inte ens tvingas föreställa dig ett sådant scenario, för det har redan hänt. Se, Hola integrerar en historia av att missbruka sina gratis användare och dela sin bandbredd med den betalda Luminati -proxy -tjänsten (även ägs av Hola Networks). Dessa användare behandlades i huvudsak som ett enormt botnet, medan Hola (företaget) sålde dem till Luminati -abonnenter och tjänade mycket pengar. Hola fastnade så småningom, men inte innan en Luminati -användare utnyttjade och lanserade en botnetattack på 8chan, en föredragen online -bildbord.

Den värsta delen? Inte mycket har modifierats sedan dessa händelser – Hola återstår att vänja sig att göra botnetattacker på 8chan, DDOS -attacker och mycket mer. Och de flesta användare misstänker inte något.

Vi vill att detta var allt, men det finns flera andra problem vi vill ta itu med.

Om du vill hålla dig privata, vill du inte att din VPN ska samla in några loggar. Period.

Om du har följt den här recensionen noggrant kommer du med all sannolikhetsgissning att säkerhet inte är Holas främsta prioritet. Sekretesspolicyn är inte ett undantag.

Till att börja med loggar servicen nästan allt som rör anslutningar och bandbredd.

IP -adresser, anknytningstidsstämplar, laddningsinfo – listan fortsätter. Just nu är det lättare att höja vad Hola inte loggar in.

Åh, och om du tänker att denna kunskap kommer att vara säkert obruten och endast användas av Hola, har du fel.

Sekretesspolicyn fortsätter att klargöra att insamlad information delas med tredje part, partners och dotterbolag. Gör inga misstag – det är förklaringen till varför den samlas in på första platsen.

Ett annat problem för integritetsmedveten är jurisdiktion Hola faller under. Även om det är sant Israel inte är en del av den fjorton ögonövervakningsalliansen, har landet firats för att arbeta med dem tidigare.

De fjorton ögonen (USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Italien, Nederländerna, Belgien, Spanien, Danmark, Norge, Sverige, Australien och Nya Zeeland) arbetar tillsammans för att dela alla undercover -arbetsdata de behöver med varandra. Med flera andra länder som sina “partners” är det främst ett enormt spionnätverk.

Kort sagt, om den israeliska regeringen frågas till hands över känslig användarinformation från Hola till fjorton ögon, kan det hända. Och eftersom Hola loggar en hel ton data kommer din integritet att ta en stor hit. Däremot håller tjänster som IPVanish eller ExpressVPN strikta policyer utan logg.

Kostnad och installation

Du kan använda en gratis version av HOLA VPN, men med den betalda ($ 2,99/mo) kan du åtminstone lite för att skydda din integritet och logga in i upp till 10 enheter samtidigt.

För att ladda ner HOLA VPN, gå till deras webbplats och installera APK -filen därifrån. Låt sedan tredjepartsapplikationer på säkerhetssidan i inställningarna. Nästa steg är att gå till filhanteraren på din Android -enhet och hitta filen, klicka på den och processen är nu klar.

Conull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post