Apple som uppgraderar nya 27-tums Imac-order till 5K iMac för helt gratis

När det gäller teknik är Apple förmodligen guldstandarden, liksom när något stort kommer ut ur företaget är det vanligtvis alltid en bra sak. I exakt samma anda verkar det som om Cupertino-teknikföretaget ser ut att uppgradera de icke-retina 27-tums iMac-beställningarna för vissa kunder till den nyligen tillkännagivna 5K iMac omedelbart såväl som utan någon typ av kostnad-vilket ger dessa köpare en Gadget som kostar 1 999 dollar i detaljhandeln.

Nyheterna bröt med tillstånd av en Redditor som fick ett e -postmeddelande från Apple som säger:

Du kanske inte har hört, men vi avslöjade bara den nya iMac med Retina 5K -skärm. Eftersom ditt köp ännu inte har skickat, uppgraderade vi dig omedelbart till den nya iMac med Retina 5K -skärm.

Detta innebär inte att verksamheten tillhandahåller någon typ av kostnadsnedskärningar eller fördelar för dessa kunder. Den 27-tums Imac-icke-Retina kostar i huvudsak exakt samma $ 1 999 som basdesignen för den nya 5K iMac kommer att handla för, så det gör verkligen ingen skillnad. Eftersom detta erbjudande verkar vara kostnadsneutralt verkar det troligt att Cupertino-företaget förlängde detta erbjudande till alla kunder som har köpt för Non-Retina iMac, men deras beställningar ännu inte skickas.

Oroet här är dock om det är ett bra erbjudande eller inte. Jag vet, du kanske tänker, den här mannen har blivit galen: vad mycket bättre än att få en nyare, högre specifik produkt till exakt samma pris. Vad klagar han över? I allmänhet skulle jag hålla med om att hålla den logiken, såväl som många klienter (kanske) också skulle. Mitt nötkött med beslutet är dock tvåfaldigt. En, Apple frågade inte riktigt kunder om de önskade uppgraderingen eller inte; De rullade bara med det, liksom det inte passar ett företag av Apples status. För det andra, såväl som mycket viktigare, kom de äldre, icke-retina 27-tums iMacs med NVIDIA GeForce GTX 780m grafikchipset, medan den nyare 5K-designen innehåller en Ati Radeon R9 M290X. Varför det är viktigt är att i specifika scenarier överträffar Nvidia -chipset mestadels sin ATI -motsvarighet, liksom för människor som erbjuder med videoregdering, detta gör en betydande skillnad – till exempel vår redditor i fråga.

Medan situationen som diskuterats ovan kan vara tillämplig på en bråkdel av befolkningen som påverkades av detta beslut, är sanningen i saken, för ett företag som Apple, varje klient är viktig. Förutom när jag är kund förväntar jag mig att få det jag har köpt – med de exakta specifikationerna som jag har köpt – liksom inte något som säljaren väljer är bättre.

Låt oss se vad andra måste ange om ämnet.

(Källa: Reddit)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post