Amazon Digital Day 2016: Lista över de bästa erbjudanden du kan få

Vad gör du om du helt enkelt inte kan få tillräckligt med att ge enorma rabatter till konsumenterna, men alla befintliga och accepterade helgdagar och shoppingevenemang är över för det aktuella kalenderåret?

Tja, om du är en av de största onlinehandlare i världen, och ditt namn råkar vara Amazon, så skapar du din egen shopping extravaganza som heter Digital Day, och du erbjuder enorma rabatter upp till så mycket som 80% i en monolitisk Försäljningsevenemang som innehåller TV -program, filmer, musik, appar, videospel och mycket, mycket mer – allt tillgängligt digitalt för att lösa in.

Amazon har redan lagt upprörande mängder vinst genom sina böcker tack vare årets Black Friday och Cyber ​​Monday försäljningsevenemang.

När du tillägger det till det faktum att vi just har kommit till slutet av den festliga semesters shoppingperioden som skulle ha sett priskunniga konsumenter ständigt slå webbplats för gåvor som ska levereras på samma sätt eller nästa dag med ett Amazon Prime -prenumeration, då du Börja förstå varför online -behemoth skulle vilja fortsätta använda dessutom rabatter som en del av det som troligen kommer att bli ett årligt digital dagshändelse.

Amazon beskriver Digital Day som “The Deal Event for Your Devices”, vilket indikerar att enorma rabatter nu tillämpas på programvara, filmer/TV -program och speltitlar samt prenumerationstjänster, som alla kan konsumeras med hjälp av En kraftfull gadget som vi har i hemmet. Detta kan vara en smartphone eller surfplatta; En spelkonsol som Xbox One eller PlayStation 4, eller till och med en set-top-låda som Amazon Fire TV som kan konsumera streamingtjänster.

Digital Day inkluderar rabatter på upp till 80% på utvalda videospeltitlar; Upp till 50% på toppfilmsbilder och TV -program och upp till 75% på digitala serier och annat populärt innehåll.

Det finns naturligtvis massor av dessa digitala erbjudanden att välja mellan. Några av de bästa vi kunde hitta finns nedan:

Videospel

FIFA 17 för PS4: $ 29.99 | Originalpris: $ 60

FIFA 17 för Xbox One: $ 35.99 | Originalpris: $ 60

Madden NFL 17 för PS4: $ 29.99 | Originalpris: $ 60

Titanfall 2 för PS4: $ 29.99 | Originalpris: $ 60

Orsak 3 för PS4, Xbox One & PC: Upp till 80% rabatt

Prenumerationstjänster

(Behöver ladda ner appen på Android eller en Amazon -enhet för att komma åt och köpa dessa erbjudanden.)

Årlig plexpass: 50% rabatt | Originalpris: $ 39.99

Konticesuite Premium årligen prenumeration: 95% rabatt | Originalpris: $ 19.99

Tidal 3-månaders premium eller HIFI: 67% rabatt | Originalpris: $ 12,99 eller $ 25,99 per månad

Amazon Music Unlimited: $ 10 gratis gåva till medlemskap

programvara

Microsoft Office Home and Service 2016, 1 användare, PC -nedladdning: $ 187 | Originalpris: $ 229

Present kort

Airbnb $ 50 presentkort: $ 35 med rabattkod Airbnb15 | Originalpris: $ 50

Video

Filmer och TV -program att hyra eller köpa: upp till 50% rabatt

Som påpekats tidigare finns det naturligtvis massor mer! Du kan kolla in mycket mer på Amazon här. Kom ihåg att alla dessa digitala erbjudanden är giltiga för idag.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post