4 Finaste Android -appar som du borde använda bäst nu (del 5)

Välkommen, DroidViewers samt tekniska entusiaster. Idag är jag tillbaka igen med ännu en del av de fyra finaste Android -apparna du borde använda Best Now -serien med artiklar. Bara om du inte har kollat ​​ut de tidigare delarna av serien, ska du inspektera del 1, 2, 3 samt 4 i serien.

Appar är en integrerad del av våra liv i dag. De förenklar vårt liv såväl som mobila upplevelser helt och hållet. De flesta, om inte alla klassificeringar vi vill omfattas av appar idag. Ja, jag förstår att jag kan bullra repetitiva (om du har checkat ut de tidigare delarna), måste jag fortfarande nämna betydelsen av appar i våra liv. När allt kommer omkring handlar dessa serier om appar i slutet av dagen. Dessutom är det min utmärkta entusiasm för innovation och på samma sätt min njutning att testa och visa dig de allra bästa apparna som finns.

Tillräckligt sagt, låt oss komma igång med apparna då.

1. Norton App Lock

Visst, vi alla har sett såväl som använt många appskåp som erbjuds tillgängliga i Google Play Store. För att säga det minsta är alla dessa antingen knappt pålitliga eller fulla av annonser, som ett resultat, erbjuder inte en stor upplevelse alls. För att mildra allt detta har Norton, ja, Norton, ett av de största namnen på säkerheten och säkerheten samt antivirusmarknaden gett tabellen ett anmärkningsvärt appskåp för Android. För din information är verksamheten som skapar Norton Safety and Security Products Symantec.

Helt enkelt kallad Norton App Lock, den här appen fungerar ungefär som alla typer av andra appskåp, men utan några annonser eller irriterande pop-ups överhuvudtaget. Dessutom är detta det mest pålitliga appskåpet bland alla de andra som jag någonsin har använt till dags dato. Se skärmdumparna nedan för att förstå mer.

Missa inte: Topp 5 Adblock Plus -alternativ för Android bör du försöka

Välkommen till Norton App Lock. Håller med såväl som att introducera appskåpet.
Klicka på konfiguration för att tillåta tillgänglighetsinställningar för Norton App Lock.
Funktioner:
Lägg till ett mönsterlås.
Lägg till ett lösenordslås.

PassCode Verified såväl som Norton App Lock är beredd att använda. Dessutom, om du någonsin inte kommer ihåg ditt inställda lösenord eller mönster, kan du återställa det med ditt Google -konto.

Observera att om din telefon har en inbyggd fingeravtrycksscanner, kan du dra nytta av den fantastiska skannern samt använda den i samband med mönster- eller lösenordslås.

Huvudskärmen för appen. Tryck på låsknappen för att slå på eller stänga av Norton App Lock.
Huvudskärm.
Här har du valet att slå på eller stänga av Norton App Lock som nämnts i skärmdumpen ovan. Just här kanske du väljer de appar du kanske vill låsa.

Tryck på den tre DOT-knappen som finns i det övre högra hörnet på skärmen för att få upp menyn. Just här i den här menyn har du valet att låsa föreslagna appar som sociala nätverksappar eller bild samt videoappar. Lås upp föreslagna appar. Lås upp alla appar på en gång.

Dra från vänster kant på skärmen för att få tillgång till inställningar. Se också till att du aktiverar gadgetadministratören för att undvika att den här appen avinstalleras av andra som du överlämnar din telefon till.

Inställningar.
Du har valet att modifiera låstypen, använd fingeravtrycket för att låsa upp i samband med PIN eller lösenord. Modifieringslösenordsläkning e -post. En fascinerande funktion här är Sneak Peek -funktionen som tar bilden av en person som slutar arbeta för att låsa upp en app flera gånger. Bilden sparas sedan in i galleriet på din enhet. Propert!

WhatsApp är låst.
Lås upp med antingen fingeravtryck eller lösenord. Se till att du kryssar markera rutan för valet “Håll appen låst i sessionen” för att låsa upp varje gång du lämnar en app. Annars låses de olåsta apparna bara efter att din gadget är låst.

2. Golden Hour

Den här appen är verkligen en gyllene app, i den meningen att den visar att du gör det möjligt för dig att bestämma såväl tid som soluppgången såväl som solnedgången. Dessutom visar det också de olika faserna i solljuset för alla typer av inställd plats eller din nuvarande plats. Se skärmdumparna nedan för att upptäcka mer.

Golden Hour Primärskärm.
Här visar det dig, som jag nämnde ovan såväl som soluppgången såväl som solnedgången. Visar dig olika faser av solljus baserat på din plats.

Missa inte:

Dra från vänster kant för att få tillgång till inställningar såväl som för att ställa in platser.
Funktioner:
Inställningar.
Här har du valet att ändra tidsformatet, koordinera format. Dessutom finns det val som till modifiering Veckans början dag, ljud, vibrerar och inställningar för meddelandeljus.

Inställning av tidsstil.
Koordinatstilinställning.
Veckans början dag.
Välj Notification Tone.
Vibrationsinställning.
Tryck på information i inställningar för att upptäcka i detalj.

Tryck på kalenderikonen som hittas högst i den primära skärmen för att få tillgång till kalendern.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post