Bästa anpassade ROM: er för OnePlus 3

OnePlus 3 är ytterligare ett försök av OnePlus att erbjuda den avancerade spekcerade gadgeten vid lägre kostnadspunkt. OnePlus har gett en stark konkurrens till andra gadgetproducenter i sitt kostnadssegment. OnePlus 3 fortsätter att ställa in mönstret på marknaden såväl som utan något inbjudningssystem den här gången runt omkring kommer de att ha en mer framgångsrik enhet.

OnePlus 3 innehåller en 5,5 -tums 1080p skärmpanel samt en full metallkropp. Internerna innehåller en Snapdragon 820, 64 GB lagring samt 6 GB RAM. OnePlus 3 innehåller på samma sätt en 16MP bakåtvänd videokamera med OIS samt PDAF-tekniker samt en front med 8MP-kamera. OnePlus 3 innehåller också en fingeravtryckssensor för mycket bättre säkerhet och säkerhet för din enhet.

På mjukvaruapplikationsfronten kör OnePlus 3 Oxygenos som är OnePlus ‘anpassade Android -hud. Även om Oxygenos är nära lager AOSP eller Android som körs på Nexus -enheten. OnePlus har inkluderat några användbara funktioner för att förbättra din upplevelse med din enhet.

Tidigare har Oxygenos inte fått positiva kommentarer och hade snarare lite prestandaproblem. Men med få OTA -uppdateringar som drivs av OnePlus verkar dock ha strykat ut många av buggarna såväl som de senaste Oxygenos v3.2.4 känns smidig och fördröjningsfri. Men om du är den som gillar att ha mycket mer personaliseringsval såväl som mycket bättre hantering av din gadget skulle du troligtvis behöva en anpassad ROM på din 1+3. Nedan finns några av de allra bästa anpassade ROM: erna som erbjuds för 1+3.

För att ställa in alla typer av anpassade ROM på din gadget skulle du behöva följa saker:

Olåst bootloader

Anpassad läkning som TWRP

Du kan följa den guide som är länkad nedan om du inte har någon typ av dessa.

Hur man låser upp bootloader, ställer in TWRP samt Root OnePlus 3

Bästa anpassade ROM för OnePlus 3

Väl i motsats till ovanstående rubrik finns det ingen finaste anpassade ROM för en enhet. Eftersom varje individ har sina egna preferenser kanske vi inte bedömer de allra bästa ROM: erna för OnePlus 3. Men listan som tillhandahålls nedan består av de anpassade ROM: erna som utför väl dag till dag och har positiva kommentarer från majoriteten av användarna.

1. Resurrection Remix

Resurrection Remix är en av de mest framträdande anpassade ROM: erna för tillfället, inte bara för OnePlus 3 men bland många Android -prylar är RR extremt populärt. RR är skyldig den populariteten till den oändliga listan över personaliseringsalternativ, bra batteritid samt stadig prestanda.

Resurrection Remix är en anpassade ROM-filer baserade på CM, Omni, Slim. ROM för OnePlus 3 innehåller en anpassad uppståndelse-elementalx-kärna för mycket bättre prestanda.

ROM innehåller många användbara funktioner samt kanske några få gimmicks. Just här är några av de anpassade val du kan upptäcka på denna ROM:

CM -stilmotor

Appcirkelfält

Gest var som helst

Navbaranpassning

Låsskärmsanpassning

Statusfält justeringar

Flytande fönster

Pajkontroller

Och några fler …

Denna ROM föreslås för individer som vill modifiera nästan vad som helst om din enhet. Med också många personaliseringsval känner du dig inte trött på denna rom någonsin.

Ladda ner ROM

2. Freedomos

FreedomOS är den personliga versionen av Oxygenos som erbjuder exakt samma eller snarare mycket bättre prestanda än Oxygenos samt debloated. FreedomOS ger dig flexibilitet att välja vad alla applikationer borde vara närvarande på din enhet. Detta erbjuder en debloated ROM utan smärtan att manuellt eliminera dem från din lager ROM.

Tillsammans med flexibiliteten i applikationer har du också möjlighet till vilka mods du vill ha på din enhet. Om du valde till kan du ha alla funktioner som anges nedan:

Avbloated (borttagna onödiga applikationer)

Ändra skärmdensitet

RRO Layers Support

Viper4android, Divine Beats, Dolby Atmos

Adaway

Denna ROM är idealisk för individer som vill använda OxygenOS men vill ha mycket bättre prestanda och batteritid från sin enhet. Inkluderade också mods hjälper till att förbättra den allmänna individuella upplevelsen.

Ladda ner ROM

3. Officiell cyanogenmod 13

CyanogenMod 13 eller CM13 behöver ingen introduktion, det är den mest framträdande anpassade ROM som erbjuds för någon typ av enhet. CM13 erbjuder lager AOSP som UI med många personaliseringsalternativ. Den mest gillade funktionen av denna ROM är CMTE, dvs CyanogenMod -stilmotor som erbjuder förmågan att modifiera bakgrundsbilder, teckensnitt, ringsignaler, startanimationer, teman, ikoner. Du kan upptäcka otaliga stilpaket för CM13 i Play Store.

CM13 för OnePlus 3 är fortfarande i nattfas vilket innebär att du får en uppdatering varje dag med få bugfixar. Även om det inte finns några större buggar i ROM och kan användas varje dag.

Andra funktioner som ingår i CM13 är:

Live display

Teman

Låsskärmanpassningnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post