Android för iPhone 3G, nu erbjuds för nedladdning

Android -port för iPhone 3G erbjuds nu slutligen för nedladdning. Du kan göra ganska mycket vad du kan förvänta dig att en typisk Android -telefon gör men det föreslås fortfarande inte för daglig rutinmässig användning. Power Administration -funktionerna för Android för iPhone 3G är ännu inte implementerad så att din telefon bara kommer att hålla i en timme eller så av Android använder innan batteriet tar slut. Ja, det är bara bra för att visa upp till dina goda vänner att du har Android som kör på iPhone 3G.

I likhet med Android -porten för iPhone 2G kommer du att ha både iPhone OS och Android på din gadget i dubbel boot -installation. Installationsanvisningar liknar huvudsakligen iPhone 2G en. Du kommer att kräva en jailbroken iPhone för att få detta att fungera.

Om du känner dig äventyrlig kan du följa de anvisningar som publiceras här, eller de mycket mer djupgående som publiceras av Dev/Hacker själv på PCWorld-webbplatsen här för att få det upp och köra på din iPhone 3G.

Med Android -porten för iPhone 3G nu avslutad kan vi förvänta oss en port för iPod Touch snart, som följs av en för iPhone 3Gs såväl som kanske iPad också. [via Linux på iPhone]

Du kanske också vill inspektera:

Dual Boot Windows Mobile samt Android

Testkörning Google Android OS på Windows 7

Hur man ställer in snöleopard i VMware Windows 7

Hur man jailbreak ipad 3.2, iPhone 3Gs samt iPod Touch 3G Video Edition

Du kan följa mig på Twitter eller gå med i vår Facebook -fan för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google och Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post