Apple IWatch-specifikationer: 8 GB lagring, 512 MB RAM, guldfärgalternativ, mer

samt att notera att iPad Air 2 kan komma nästa vecka i motsats till den vanliga oktoberlanseringen, KGI Securities Analyst Ming-Chi Kuo har också delade några detaljer om iWatch. Det framkom strax innan Apple skickade ut den 9 september inbjudningar att företagets svårfångade smartur skulle visas längs iPhone 6, och även om, som redan har avslöjats, tror Kuo att två separata iWatch -varianter är i butik, han har också avslöjat några nyckel teknisk. Specifikationer också.

Guld iPhone 5s var en uppenbarelse för Apple förra året. Trots en viss skepsning i förhandsmässigt såldes det som guldstoft, och med IWATCH som sannolikt kommer att stjäla showen den här gången verkar beslutet att erbjuda en guldfärgkonfiguration för handledsdatorn som ingen brainer.

Med tanke på att guldklockor verkar ständigt på Vogue, kommer det sannolikt att flyga från hyllorna som iPhone 5S gjorde, och med en tidigare artikel i New York Times som tyder på att enheten kommer att vara mycket fokuserad på mode och funktionalitet, kanske Jony Ives förslag Att “Schweiz är i problem” kommer att ringa sant.

Amerikanska nördar är dock inte så fångade i Gold Rush, och Kuos IWatch -rapport underströk också uppfattningen att det kommer att finnas två olika storleksalternativ. En 1,3-tums variant som tros vara för kvinnor och en 1,5-tums upplaga utformad för att passa den manliga befolkningen.

När det gäller internerna vet vi redan att iWatch kommer att vara full av sensorer och starkt integrerade med HomeKit och HealthKit, men Kuo tror också att enheten kommer att packa en hälsosam 8 GB ombord lagring samt 512 MB RAM.

Han riskerar också att enheten kommer att bestå av metall för det mesta, men detta är rent gissningar baserat på företagets affinitet att använda premiummaterial i sina produkter.

Kuo avslutar med att säga att han inte förväntar sig att enheten skickas förrän i början av nästa år, men även om Apple inte är vana att lämna betydande luckor mellan lansering och släpp, är det meningsfullt i det här fallet. När allt kommer omkring kommer en flotta av Android slitklara klockor att släppas innan denna semester, men om konsumenterna har iWatch i sinnet kan de avvärja köpet och istället vänta på att få tag på Apples kommande ansträngning.

Ser du fram emot iWatch? Dela dina tankar nedan!

(Via: AppleInsider)

Du kanske också vill kolla in:

Nya iPhone 6 + iWatch -renderingar är rena ögonmasm [bilder]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post