18K Gold Special Edition Bentley iPhone X ser vansinnigt dyrt ut

Om rykten är sanna och Apples iPhone X verkligen säljer dåligt – jag tror inte att de är det, men bär med mig – då en potentiell anledning till det kan vara det höga begärda priset. Kostnader 999 dollar i sin billigaste form kunde ingen någonsin anklaga iPhone X för att vara billig.

Ändå, om du är en del av 1%, så är tusen dollar -utlägget liten yngel, och du kanske bara är på jakt efter en iPhone som är i en egen liga. Ta till exempel Bentley iPhone X. Troligtvis kostar mer än någon skulle vilja spendera, Special Edition iPhone X är verkligen en huvudvandare.

Inte mycket är känt om Bentley iPhone X, annat än att det bara var 100 av dem. Vi vet inte hur mycket man skulle kosta, eller till och med hur man får tag på en. Det nämns inte någonstans på Bentleys webbplats och Apple kommer inte heller att sälja dig en. Det är möjligt att du måste köpa en Bentley -bil för att till och med ha chansen att välja en av dessa, men jag tror inte att bara dödliga behöver oroa dig för sådana saker.

Så vad får du exakt som en del av Bentley -behandlingen? Tja, den här saken ser ut som alla andra iPhone X bortsett från 18K guldklippet på baksidan av enheten. Bentley -logotypen ersätter helt den Apple en som normalt skulle vara synlig på baksidan av en iPhone, och att guld inte bara omger kameran utan också ger en viss dekoration på sidorna på bakpanelen.

Om jag är helt ärlig är detta inte min kopp te och även om jag hade kontanter att spendera på en, föreställer jag mig bara inte att jag vill dra detta ur fickorna för att ringa. Ändå är det inte riktigt för mig, eller hur?

(Källa: Instagram)

Du kanske också vill kolla in:

Fix Kodi misslyckades med att installera ett beroendefel i 17 / 17.6 Krypton, här är hur [2018 -upplagan]

Fix Kodi Startup Crashes på Windows 10, Android, iPhone, More [2018 Guide]

iOS 11.3 Beta 2 Ladda ner förväntat släppdatum

iOS 11.2.5 JAILBREAK -uppdatering: Här är vad du behöver veta

Ladda ner iOS 11.2.5 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för din iPhone, iPad, iPod touch

Nedgradera iOS 11.2.5 till iOS 11.2.2 För potentiell framtida jailbreak, här är hur

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad med Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post