Spara $ 15 omedelbart på Eufys kloka skala med Apple Health and Wellness samt Google i Shape Support

Mycket mer såväl som mycket fler människor börjar ta hand om sin egen hälsa och välbefinnande samt fysisk kondition genom att anta progressiv teknik. Tack vare Anker är den Eufy toppkvalitetsskalan med integrerad Bluetooth mycket mer budgetvänlig än någonsin med en rabatt på $ 15.

Tänker du på när kloka skalor med Bluetooth samt en anslutning till en åtföljande mobil som alldeles träffade marknaden såväl som du skulle bli ombedd att betala upp till 100 $ för privilegiet att ha en uppsättning? Tja, tack och lov är dessa dagar borta såväl som produkterna är mycket mer budgetvänliga nu. Ändå är det ovanligt att en högt rankad uppsättning skalor som detta av ett företag som Anker skulle minimeras ner till detta pris.

Först såväl som främst får du vidsträckt kompatibilitet med skalan med hjälp av bindningar med Apple Health, Fitbit samt Google i form av ekosystem. Det indikerar att alla typer av data som vågen samlas kan skjutas till dessa plattformar när du har autentiserat med dina referenser. Du kan också para så mycket som 20 privata konton, vilket indikerar att skalorna är mycket “familjevänliga” och göra det möjligt för flera medlemmar i ditt hem att använda dem utan att störa eller förstöra andra människors fysiska fitnessdata.

Du kan spåra kroppsvikt, kroppsfett, presentera BMI, benmassa, muskelmassa samt några andra avgörande mätvärden som hjälper dig att få en helhetssyn på din egen kropps hälsa. All dessa data registreras såväl tid som är synlig med den medföljande applikationen och, som påpekats tidigare, kan drivas till olika plattformar så att alla dina fysiska fitnessdata kan existera på ett ställe.

Hop, hoppa över, samt hoppa vidare till den direkta produktlänken nedan för att hämta denna fantastiska Eufy Wise -skala med Bluetooth för bara $ 30. På vissa platser kan du verkligen betala denna kostnad för en grundläggande uppsättning digitala skalor så att du kan hämta ett intelligent par som kan hjälpa dig att nå dina mål med användning av innovation för exakt samma kostnad är ett absolut fynd.

Köp: Eufy av Anker Wise Bluetooth Scale från Amazon: $ 30 Använda kupong på sidan | Originalpris: $ 45

Du kanske också vill inspektera:

Hur man reparerar dålig iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Ladda ner iOS 14 Final IPSW -länkar, OTA -profildata tillsammans med iPados 14

Jailbreak iOS 14 -skickuppdatering för såväl iPhone som iPad

iOS / iPados 14 Slutkompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Fix iOS 14 -uppdatering begärde fast problem på iPhone och iPad, så här

Fixa iOS 14 Uppskattningstiden Staying Stuck Problem, här är hur

Fixa iOS 14 ota fastnat vid förberedande uppdateringsproblem, här är hur

Nedgradering iOS 13.7 till iOS 13.6.1, här är exakt hur [tutorial]

Apple njut av ECG -apphack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post