Apple släpper ny beta -firmware för AirPods, Pro, Max; Så här installerar du det

Apple har släppt nya beta -versioner av programvaran som driver sina AirPods, AirPods Pro och AirPods Max hörlurar. Den nya betaversionen har nummer 5B5040C och är tillgänglig för nedladdning nu.

Apple började låta utvecklare installera programvaran tillbaka i juni, men de kommer att behöva en iPhone som kör iOS 16, en Mac med MacOS Ventura och Xcode 14 för att göra det.

För att ta tag i beta -firmware och installera den, så måste du göra det.

Steg 1: Vi måste installera AirPods Pro Beta -profilen på din iPhone. För att göra det, logga in på ditt Apple -utvecklarprogram på din iPhone, gå till nedladdningar> Fler nedladdningar och välj AirPods / Pro / Max Beta> Visa detaljer och installerar helt enkelt profilen. Om din iPhone ber dig med en pop-up varning, slå tillåt. IPhone kommer också att kräva att du anger ditt lösenord så att installationen kan godkännas.

Steg 2: Starta nu på din MAC XCode och gå till Inställningar> Utvecklare, följt av på väg till Beta-firmware före utsläpp i AirPods / Pro / Max-testavsnittet. Vrid bara omkopplaren till ON -positionen så är du alla inställd på att få den nya beta -firmware för dina AirPods.

Efterföljande uppdateringar följer också när de släpps automatiskt.

Det är för närvarande okänt vad som är nytt i den här uppdateringen, men vi förväntar oss inte att det ska vara något särskilt spännande. Dessa betor tenderar att inkludera bugfixar och prestandaförbättringar snarare än ytterligare funktioner, så bli inte för borttagen.

Så småningom kommer denna beta att skickas till alla naturligtvis, och det kan hända tillsammans med frisläppandet av iOS 16.1. Den specifika uppdateringen testas redan av utvecklare såväl som de på det offentliga beta -programmet. Vi kan förvänta oss att uppdateringen kommer att göras tillgänglig över hela världen inom de närmaste veckorna.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post