2019 Emoji -kandidater tillkännagav före iOS 12 -avslöjande

Med Unicode 11 som kommer live den 5 juni har Emojipedia idag delat en kort artikel som visar emoji -karaktärerna som kommer att lanseras på Apples datorer, surfplattor och smartphones senare i år.

Ingen av dessa karaktärer är nya – vi visste redan att de skulle komma – stycket såg också fram emot vad vi kan förvänta oss av Unicode 12 som förväntas anlända i mars 2019.

Enligt Emojipedia är två av de mest efterfrågade Emoji, åtminstone enligt sin egen läsare, ett flamingo och vitt hjärta som är på kortlistan för att släppas nästa år. Paret går med andra kandidater till lansering under 2019 med dykmask, yxa, våffla, diylament och hinduiska tempel som alla tappar ut för en plats i laget.

Emojipedia har också kunnat sätta ihop några mockups av hur de kan se ut och täcker alla potentiella ankomster förutom av någon anledning, våffla.

Medan “inga beslut har fattats om den slutliga emoji -listan för 2019”, är alla emoji som visas finns på kortlistan för Unicode 12 -utgåvan. När det gäller Unicode 12 kan fans av de små bilderna förvänta sig att företag ska börja anta dem under de kommande veckorna och månaderna. Smarttelefontillverkare som Apple kommer sannolikt att lägga till den nya emoji med mjukvaruuppdateringar, vilket innebär att iPhone- och iPad -användare sannolikt kan förvänta sig att de kommer att anlända som en del av iOS 12 senare i år. Android -användare kan också behöva vänta på Android P, även om du äger en enhet som inte får snabba uppdateringar så är alla satsningar av.

När företag äntligen kommer runt för att uppdatera sina emoji -användare kan se fram emot att dela papegoja, hummer, fest ansikte och mer.

(Källa: Emojipedia)

Du kanske också vill kolla in:

iOS 11.3.1 Jailbreak Electra kommer att arbeta upp till iPhone X, bekräftar utvecklare

PUBG Mobile 0.7.1 APK Download för Android, iOS Final med Patch Notes släppt

Ladda ner iOS 11.4 IPSW -länkar och OTA -uppdatering [Slutversion]

Hur man nedgraderar iOS 11.4 till iOS 11.3.1 på iPhone eller iPad

iOS 11.4 Utgivningsanteckningar, förändringar, säkerhet och säkerhetsinnehåll: Här är den sista förändringen av vad som är nytt

iOS 11.4 Jailbreak: Var står saker idag?

Jailbreak iOS 11.4 / 11.3.1 / 11.2.6 På iPhone och iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post