AirPods 2 kan innehålla brusreducering med ljudavgång enligt New Apple Patent Archiation

Ett nytt Apple-patent som publicerades idag gör bestämmelser för en typ av EAR-enhet som potentiellt kan hindra vissa ljud från att höras av Bärare i vissa situationer samtidigt som andra kan höras vid behov.

Apples senaste patent, publicerat av U.S. Patent and Trademark Office, är för en ny typ av “in-ear högtalare Hybrid Audio Transparency System” som verkar vara en modifierad version av det befintliga systemet som används av andra hörlurar för att tillåta att tillåta att tillåta Användare för att kunna blockera, eller kanske finslipa på vissa ljud när du bär hörlurar och hörlurar.

I allmänhet är tanken att låta musik lyssnas på medan du blockerar ljud från en persons omgivningar, med Apples nya patent som syftar till att ta saker till en ny nivå genom att låta vissa ljud också passera igenom. Befintlig teknik tenderar att förlita sig på mikrofoner och digital ljudbehandlingsteknik, som tar plats och kräver massor av kraft i köp för att arbeta.

Som du kan förvänta dig är Apples alternativ mycket komplicerat och hoppas kunna ta den befintliga tekniken och göra det till något mycket mer lämpat för mindre, lättare hörlurar. Det nya patentet “kräver användning av en akustisk passventil eller ventilflik som kan öppnas (ventileras) eller stängas beroende på situationen”, enligt AppleInsider, med systemet “drivs av en motor eller, som representeras i arkiveringen , en balanserad ankar, ventilmekanismer är mycket mer komplexa än statisk hårdvara, men erbjuder mycket flexibilitet när det gäller att leverera optimalt ljud till slutanvändare. ”

Om allt som gör ditt huvud ont, är du inte ensam. Allt vi verkligen behöver veta är dock att Apple har ett nytt patent i de verk som skulle göra för några mycket intressanta nya AirPods 2 i framtiden, komplett med nya ljudfördelningsfunktioner. Som alltid är patent inte nödvändigtvis lika med nya produkter, så vi måste vänta och se om något gäller realisation här.

(Källa: USPTO | Via: AppleInsider)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner Airshou IPA -app på iOS 10/11 [Inget jailbreak krävs]

Ladda ner iOS 10.3.3 Slutliga IPSW -länkar för iPhone, iPad, iPod touch

Hur man nedgraderar iOS 10.3.3 / 10.3.2 / 10.3.1 På iPhone eller iPad

Pokemon Go 1.39.0 och 0.69.0 Hack tillgängligt att ladda ner nu

Hur man använder iOS 11 enhandskartor zoomläge

Ladda ner iOS 11 Public Beta 2 och installera det perfekta sättet, så här

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Ladda ner iOS 11 Beta 3 & installera på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post