Ladda ner ASUS X008 Stock Wallpapers

Asus introducerade den senaste smarttelefonen i Asus ZenFone -serien som förstås som Asus X008 på samma sätt förstås med namnet Asus Zenfone Pegasus 3. Denna smartphone är efterträdaren till Asus Zenfone Pegasus 2. Nu innehåller smarttelefonen en gemensam skärm som har ett elementförhållande på 16: 9 tillsammans med en fingeravtryckssensor på baksidan.

När han talar om specifikationerna för ASUS X008 har smarttelefonen en 5,2-tums IPS LCD-skärm som har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Tillsammans med det drivs smarttelefonen av en MEDIATEK MT6737 -processor samt inkluderar så mycket som 3 GB RAM samt 32 GB interiörlagring. Smarttelefonen har också en 13MP huvudkamera på baksidan tillsammans med en 5MP framkamera för selfies.

När det gäller batterikapacitet har ASUS X008 ett 4100mAh icke-löstagbart batteri. Denna smartphone avslöjades med Android 6.0.1 Marshmallow tillsammans med Zenui, Asus ‘anpassade Android -hud på toppen.

Ladda ner ASUS X008 Stockbakgrundsbilder

ASUS introducerade den senaste smarttelefonen i företagets sortiment av smartphones som är ASUS X008 som på samma sätt förstås med namnet Asus Zenfone Pegasus 3. Nu introducerades denna smartphone tidigare av verksamheten såväl som telefonen kommer med några unika bakgrundsbilder På samma sätt förstås som de aktiebilder som har inkluderats av ASUS.

Nu finns det totalt sett 6 bakgrundsbilder på ASUS X008 som har inkluderats av verksamheten såväl som vi har förstått att alla dessa bakgrundsbilder finns i full HD -hög kvalitet i en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Nu har dessa bakgrundsbilder utformats såväl som fastställda av ASUS, särskilt för X008 -smarttelefonen.

När det gäller bakgrundsbilderna har vi inkluderat alla 6 tapeter från ASUS X008 nedan för att säkerställa att du kan titta på dem direkt och spara dem i din gadget om du vill. Bortsett från det har vi på samma sätt buntat bakgrundsbilderna i en zip -data för att säkerställa att du kan få alla bakgrundsbilder på en plats såväl som i en mapp på din smartphone eller dator. Denna zip -data innehåller alla bakgrundsbilder i originalkvalitet.

Ladda ner länkar

ASUS-X008-Stock-Wallpapers.zip | Spegel

Läs nästa
Ladda ner Asus ZenFone 4 Max Plus Stock Wallpapers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post