iOS 8.4 -uppdatering i verk, viktiga funktioner exponerade

Apple har verkligen tappat upp sin släppcykel som uppfyller iOS 8, liksom detta betonades tidigare idag med utrullningen av iOS 8.3 Beta 1 nedladdning. Med iPad -tillverkaren som arbetar samtidigt med iOS 8.2 samt 8.3 i beta, antyder en ny rapport att iOS 8.4 också finns i verken, samt fortsätter med att lyfta fram en av de funktioner vi kan förvänta oss med angiven uppdatering.

Att ändra metodutgivningar är numrerade är en strategi som har vuxit i popularitet i hela programvaruapplikationsbranschen, med många designers som väljer att släppa ‘.1’ eller till och med helt numrerade uppdateringar regelbundet. Som vi redan har sett Post-IOS 8 inkluderar Apples system att lägga till mycket fler funktioner mycket snabbare, liksom därför långt, varje ‘.1’ bult har medfört minst en större funktion eller förändring.

iOS 8.1 såg att Apple Pay var förberedd för prime time, medan iOS 8.2 kommer att spela en betydande funktion i introduktionen av Apple Watch. iOS 8.3, som vi just har lärt oss, inkluderar trådlöst carplay -stöd bland en mängd andra funktioner, såväl som för att det bara gick in i beta för bara några timmar sedan, kommer troligen att trycka mycket mer niceties som vi ännu inte förstår.

Enligt en källa till 9to5MAC är iOS 8.4 också i verken. Kodnamnet “Copper”, det kommer uppenbarligen att göra sin metod att marknadsföra efter att Apple View träffar detaljhandelsstadiet, liksom med Tim Cook som har föreslagit att det bärbara var helt klart för frakt i april, iOS 8.4 förblir snarare en metod.

Från vad det kommer att innehålla, noterar 9to5Mac tentativt att Apple mullar över konceptet att introducera den renoverade Beats Music Streaming Service som vi fick vind på några dagar tillbaka, men detta är inte en spikad plan kan mycket väl vara föremål för modifiering på någon typ av ögonblick.

iOS 8.4: s utgåva kommer ingen tvekan om att ha det ganska tungt på Apple Watchs utrullning, eftersom det borde ha smartur glädje i en smidig introduktion med få tandproblem, vi kan mycket väl se uppdateringen långt innan WWDC, som vanligtvis faller i juni. Men under förutsättning att Apple View tillhandahåller en helt ny produktkategori, är det förnuftigt att föreslå att vi kanske inte ser iOS 8.4 före juni, när WWDC vanligtvis faller, liksom om något, den årliga designersamlingen kan användas som plats för iOS 8.4 S utsläpp.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 8.3 Beta 1 Funktioner: Här är vad som är nytt

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post