Missa inte den här affären: Sound Video Doorbell 2 Discounted Again, $ 30 rabatt för semestern

I världen av hus automatisering eller kloka hem finns det ett par låghängande frukt som kan plockas som en Utmärkt metod för att komma igång. Saker som kloka glödlampor är ett exempel, liksom kloka videodörrklockor är en annan. När det gäller den andra kategorin är Sound Video Doorbell den allra bästa i branschen, liksom just nu kan du få en med $ 30 rabatt.

Sound Video Doorbell 2 är uppföljningen till det som säkert var den mest framstående videodörrklockan någonsin. Denna nya version ger några viktiga förbättringar, liksom normalt, det ger också ett prisökning. Just nu erbjuder Amazon dock en för bara $ 169.99, ner från de vanliga $ 200.

Så vad gör ljudvideodörrklockan så bra? Sparka saker och ting, vi har den nya 1080p HD -kameran och förbättrar 720p -skytten som var en del av den allra första utgåvan. Kameran kan också skicka individer rörelseaktiverade varningar, så om någon går lika mycket som din dörr dock inte trycker på knappen kommer du fortfarande att förstå om den. Individer kan anpassa de områden som övervakas och varnas för, liksom det finns en tvåvägs konversationsfunktion så att du kan berätta för någon att du är på väg. Perfekt om du har en leverantör som inte gillar att hänga!

Vi är enorma fans av Sound Video Doorbell, liksom Doorbell 2 förbättrar vad som redan var en solid utgåva. Med utbytbara ansiktsskyltar såväl som ett avtagbart batteripaket är det här ett utmärkt tillskott till alla typer av nybörjande kloka hem. Dagens speciella kostnad bara sötar affären, något.

Köp: Sound Video Doorbell 2 från Amazon: $ 169.99 | Original kostar $ 200

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner iOS 12.1.1 Beta 3 IPSW -länkar samt OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Jailbreak iOS 12.1 Utveckling: All den senaste IOS 12 -utvecklingen på ett ställe

Jailbreak iOS 12.0.1 får nytt hopp eftersom Job Zero’s Bug har upptäckts ha lappats i iOS 12.1

Nedgradera iOS 12.1 till iOS 12.0.1 på iPhone eller iPad, så här

Ladda ner iOS 12.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone samt iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple, samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post