Aluminium Bitcoin Keychain

Här är en fantastisk metod för att få en fysisk existens till dina Bitcoins: en anpassad CNC-fräsad QR-kod Bitcoin Adress!

[Ch00f], en av våra tillfälliga författare här på Hack om dagen, har just avslutat denna slick Aluminium Bitcoin QR-kod Keychain. Han började med att producera en Vanity Bitcoin-adress som använde ett program som heter OclvanityGen, som består av sin pappas första preliminära och efternamn i början, följd av en slumpmässig sträng av siffror. Det tog bara sin Radeon HD6790 6 timmar att lösa, vilket uppgick till ungefär en halv trillion gissningar för att upptäcka adressen!

Han tog sedan sin glänsande nya Bitcoin-adress samt producerade en QR-kod från den med hjälp av en webbaserad generator. [Ch00f] ökade sedan bildens upplösning i Photoshop samt importerade den till ett CNC-program som heter Cambam. En konverterad CNC Taig-kvarn fick arbeta som spårar ut koden med en 0,049 “karbidände. Den övergripande fräsningstiden var drygt 2 timmar. En bit av svart sprayfärg, lite slipning, liksom några lager av att ta bort kappa senare såväl som nyckelringen är klar!

[via reddit]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post