iPhone 6 /6 Plus vs Galaxy S6 / S6 Edge [Wi-Fi Speed ​​Test Video]

När två olika flaggskeppssmartphones tävlar om intresse kommer människor oundvikligen att se till alla vägar för metoder för att skilja de två bortom det uppenbara flaggskeppet Stilalternativ gjorda av två stridande företag. I en värld där vi spenderar så mycket tid på att flytta data runt Wi-Fi-anslutningar, även med våra smartphones, kan anslutningshastighet antingen göra eller bryta en telefon.

Så med tanke på det i åtanke YouTube -individen Adrian Isen fick tag på en iPhone 6, iPhone 6 Plus, Galaxy S6 samt Galaxy S6 Edge samt satte dem alla på testet med den framträdande SpeedTest.net -appen. Alla fyra prylar var kopplade till exakt samma Wi-Fi-anslutning som i sin tur var kopplad till en höghastighets webbanslutning.

Resultaten, som sträcker sig över en 6-minuters video, se Galaxy S6 Edge vinna med publiceringshastigheter på 169,18 Mbps samt 153,34 Mbps samt nedladdningshastigheter på 185,67 Mbps samt 181,09 Mbps under testning. Apples iPhone 6 Plus, å andra sidan, hanterade bara bara hastigheter på 125,55 Mbps samt 122,48 Mbps samt nedladdningshastigheter på 102,67 Mbps samt 104,74 Mbps. Vi säger “bara”, men i sanning var ingen av telefonerna på testet tröga av någon typ av fantasi.

Vid denna tidpunkt är det också värt att notera antalet variabler som går in i ett sådant test och påminner människor om att den här videon är långt ifrån det sista ordet om Wi-Fi-hastighetsförmågan för alla typer av de testade telefonerna. Vad det gör är att erbjuda anekdotiska bevis som är fascinerande att inspektera, men vi skulle inte basera oss på att få beslut om det.

Ändå är det en fantastisk video att bara njuta av såväl som att njuta av.

Detta är inte den allra första gången som avancerade smartphones har lagts under mikroskopet på ett sådant sätt. Vad vi verkligen gillar att se nu är exakt hur dessa fyra flaggskepp kommer att kämpa mot varandra i 3G samt 4G LTE -anslutning. Nu skulle det vara något, eller hur?

Du kanske också vill inspektera:

Galaxy S6 vs iPhone 6 Plus: Cam -jämförelse

Galaxy S6 vs iPhone 6 vs HTC One M9 [Speed ​​Test Video]

Samsung Galaxy S6 Edge vs Apple iPhone 6: Real-World Speed ​​Comparison [VIDEO]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post