2018 iPad Pro -surfplattor är upp till $ 200 rabatt idag, lägsta priser som vi någonsin har sett

Amazon är helt klart i det givande humöret och försöker övertyga konsumenterna att anta Apples spektakulära iPad Pro -hårdvara. Den enorma Jeff Bezos Commerce-enheten tillhandahåller för närvarande en rabatt på upp till $ 200 på både Apples 11-tums och 12,9-tums iPad Pro-modeller.

Amazon försöker tydligt få detta avtal att tilltala så många människor som möjligt genom att inte bara inkludera båda Model iPad -proffsen i erbjudandet utan också se till att affären sträcker sig till både WiFi och cellulära versioner av hårdvaran. Det innebär att du ganska mycket kan spara en hel del pengar på vilken modell du väljer och börjar spara med omedelbar effekt. Med tanke på hur populärt Apples iPad Pro är är det enastående att se att konsumenterna kan spara omedelbart.

Dessa speciella iPad Pro-modeller har funnits eftersom oktober 2018 och inkluderar spektakulära nya kant-till-kant-skärmar och kommer med omdesignen som tog bort den fysiska hemknappen. Hårdvaran innehåller också Apples TruedePth -videokamerasystem som underlättar Face ID och ger kompatibilitet med den senaste Apple Pencil och Apple Smart Keyboards. Om du så önskar är det möjligt att få denna senaste renoverade modell med en helt ny 1TB -lagringskapacitet.

Kolla in alla erbjudanden nedan för att se hur mycket du kan spara på önskad konfiguration. Se till att du cyklar genom variationerna på Amazon för att smälta alla slags rabatter i ordning.

Köp: Apple iPad Pro (11-tums)-Space Grey (senaste modellen) från Amazon: $ 749 | Originalpris: 799 $

Köp: Apple iPad Pro (12,9-tums)-Space Grey (senaste modellen) från Amazon: $ 945 | Originalpris: $ 999

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.2 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Nedladdning: iOS 12.3 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering som erbjuds av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du behöver veta

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post