WorkIntool Watermark Eraser Review and Detales – Bästa gratis vattenstämpelborttagare

Nuförtiden verkar det som om alla vill göra bländande bilder och videor och lägga upp dem på sociala medieplattformar. Tänk nu på detta scenario. Du laddar ner något från andra webbplatser och vill redigera och dela dem med dina kamrater eller inlägg på Tiktok, men finner att det finns en betydande och tilltalande logotyp som håller fast vid den.

Vill du dölja vattenmärket för att undvika att distrahera och förbättra känslor? Här är du på rätt plats!

Många programvaru- och online-lösningar gör att du kan bli av med vattenmärket på ett högeffektivt sätt. WorkIntool Watermark Eraser är en lättanvänd och gratis vattenstämpelborttagare.

I den här artikeln kommer du att lära dig om WorkIntool Watermark Eraser Specifikationer, fördelar och nackdelar, kapaciteter och hur det hjälper dig att ta bort vattenmärken från videor och bilder.

Allmän specifikation

WorkIntool Watermark Eraser Basics

WorkIntool Watermark Eraser är en professionell vattenstämpelborttagare baserad på Windows. Som en av de ledande produkterna i WorkIntool-familjen-ett professionellt kontorsprogramvaruföretag fortsätter det den traditionella stilen med praktiserande funktioner baserat på en långsiktig gratis provprov. När du har laddat ner och installerat ser du ett intuitivt gränssnitt utan registrering. Dess mogna teknik gör det möjligt för användare att ta bort vattenmärken från videor och bilder utan någon oskärpa på några sekunder. Dessutom fungerar det också som videoredigeringsprogramvara, kapabel till videoklipp, videomandring, bildredigering och bild roterande.

Förmågor

I det här avsnittet kommer vi att utarbeta huvudfunktionerna i WorkIntool Watermark Eraser som kan hjälpa dig. och visa hur man tar bort oönskade vattenmärken som logotyper, bilder, frimärken och text från foton och videor. Ytterligare funktioner som att lägga till vattenmärken och redigeringsbilder introduceras också.

Ta bort vattenmärket från foto

När du har installerat detta vattenstämpelborttagningsverktyg måste du trycka på Ta bort vattenmärket från bilden och importera ett foto till det här applikationen. Det finns fyra avlägsna lägen som kan uppnås, AI, slät, kant och struktur. Efter att ha valt ett borttagningsläge, rama sedan in eller måla vattenmärkena. Du kan använda mushjulet för att zooma in och ut bilden och finjustera avvattningsområdet. Till och med ett foto med flera vattenmärken kan raderas på en gång. När du är nöjd med resultatet klickar du på Spara för att exportera bilden.

AI: Det är standardvattenmärket för att ta bort läget, beräknat av AI -tekniken, för att ge den mest naturliga effekten.

Slät: Den använder kantpixlar för att ta bort vattenmärken från en enda färgbild på en snabb tid.

Edge: Det här läget är också lämpligt för bilder med en enda färg. Det kan välja färger från urvalet och fylla vattenmärket från insidan till utsidan.

Textur: Jämfört med slät och kant är texturläget mer naturligt och passar bilder med blandad färg.

Ta bort vattenmärket från video

För borttagning av vattenmärke måste du använda borttagning av vattenmärket från videofunktionen. Ladda sedan upp en video och skapa ett urval. Tidsvaraktigheten där du vill ta bort vattenmärket är justerbar. När du har gjort ett val och justerat tidsperioden klickar du på Spara för att exportera videon. Ändå tillåter det användare att bli av med flera vattenmärken på en gång om det finns flera vattenmärken i en video.

Lägg till vattenmärke till foto/video

Förutom att ta bort vattenmärken från foton och videor tillåter detta vattenstämpelverktyg också användare att lägga till vattenmärken till bilder och videor. Textvattenmärke och bildvattenmärke kan läggas till på en gång utan krångel. Vattenmärket stil, som färg, teckensnitt, storlek, vinkel, opacitet och layout, står till ditt förfogande. Du kan bara välja att lägga till ett vattenmärke, kakla till hela bilden eller infoga olika vattenmärken i en bild eller en video. Fortfarande, för att lägga till ett vattenmärke till videor, är det möjligt att välja vilken del du vill att vattenmärket ska visa på.

Redigera bild

WorkIntool Watermark Eraser täcker nästan allt du behöver. Förutom vattenstämpelbehandlingen spelar också bildredigeringsfunktionen. Hitta redigeringsbilden i huvudgränssnittet och ladda upp en bild. Då kan du använda det här bildredigeringsverktyget för att skapa fantastisk grafik utan tryck. Dess funktioner inkluderar men är inte begränsade till följande.

Skör en bild till alla storlekar.

Ändra storlek på en bild enligt Facebook-, Instagram- och Twitter -kraven.

Lägg till filter, ramar, överlägg, klistermärken och text till ett foto.

Rita på en bild.

Oskärpa en bild.

Justera bildfärger, exponering, mättnad etc.

Slutbedömning

Efter att ha testat denna vattenstämpelborttagare måste vi säga att WorkIntool Watermark Eraser är värt ett försök. Dess intuitiva gränssnitt, effektiva funktioner, snabb körhastighet och gratis prissättning vinner mycket popularitet bland användare. Om du är Windows -användare, missa inte detta praktiska verktyg.

Du kanske också vill kolla in:

Jailbreak iOS 15.6 på iPhone och iPad -statusuppdatering

Nedladdning: iOS 15.6 Final IPSW länkar OTA -filer och iPados 15.6 ut nu

iOS 16 Betakompatibel och stödd iPhonenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post