Nike lanserar Air Force 1, Roshe iPhone -fall, här är detaljerna

Nike är ett av de största, om inte de största namnen i sportkläder och det gäller också för sneakers. Du behöver inte vara en samlare av skor för att veta att Nikes Air Force 1 -sneakers är en ganska stor sak, och företaget avser att använda den varumärkescachen för att driva sin senaste rad – iPhone -fodral.

Även om idén om iPhone -fall som gjorts av Nike kanske inte initialt är mycket meningsfull, bär med oss ​​ett ögonblick.

Tillkännagav den här veckan, Nike använder inte en utan två olika fallkonstruktioner, båda gjorda av TPU -plast. Det som gör dessa fall så intressanta är det faktum att de ser precis ut som sulan av sneakers de är baserade på – Air Force 1 och Roshe. När vi säger att de ser ut som dem, indikerar vi att de är identiska, oskiljbara från varandra, samma som varandra, helt. Du får idén.

Medan båda dessa fall kommer att lägga till lite heft till din iPhone, indikerar det att de också kommer att säkra den från de normala stötarna och skraporna som en smartphone måste uthärda under sin livstid, så det är det. Flygvapnet 1 kommer i en färg vid lanseringen, så om du gillar blått så har du tur. Roshe -fans kan välja mellan Crimson eller Green, och oavsett vilken färg eller en enda typ du väljer, kommer du att kunna plocka upp ditt nya fall för $ 35 med Nike+ -medlemmar som också får gratis frakt som kastas in.

Dessa fall kommer inte att vara för alla, men om du gillar dina sneakers och vill att din iPhone ska se ut som dem, är dessa fall väl värda att kolla in.

Du kanske också vill kolla in:

Apple Articles Video Tutorials på iPhone 7 Fotografi, idéer och tricks

Pokemon Go 1.33.1 och 0.63.1 Hack tillgängligt att ladda ner nu

Fixa Kodi 17 / 17.1 Krypton Crash -problem, här är hur [2017 Guide]

Fixa Kodi skärmstorlek på 17 / 17.1 Krypton, så här [2017 -upplagan]

Ladda ner Instagram Rocket IPA Hack på iOS 10 [Inget jailbreak krävs]

Ladda ner Spotify ++ IPA på iOS 10 [Inget jailbreak krävs]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post