Colossus repo i Kodi ner eller fungerar inte? Här är exakt hur man ställer in den bästa metoden

är Colossus repo i Kodi ner eller fungerar inte för dig? Här är exakt hur du reparerar den genom att installera den den bästa metoden på din befintliga Kodi -installation.

Colossus -förvaret är snabbt att bli en av de mest framträdande såväl som viktiga installationer för Kodi -användare

Det är av den anledningen att det är förvärrande när problem uppstår, eller installationen verkar sluta fungera av en eller annan anledning. Det är därför vi har din rygg med en steg-för-steg-guide om exakt hur man ställer in Colossus repo på det bästa sättet. Vi förstår alla vad vi är här för, så låt oss dyka bäst i och ta en titt på processen.

Steg 1: Mycket först kommer du att kräva relevant information från en GitHub -sida. Hoppa vidare till den här sidan i din webbläsare där Colossus hålls och ladda ner den senaste ZIP-filen: Repository.Colossus-999.999.6.zip

Steg 2: Nu kräver du att introducera Kodi och välja tillägg från husskärmen samt välj sedan tilläggs-webbläsarikonen som visas som Bit Box-liknande ikon. Från där, välj installationen från ZIP -dataalternativet.

Steg 3: Ja, du gissade det, du är troligen före kurvan med den här, men du kräver nu att välja zip -data som du just laddade ner från Colossus GitHub -sidan. Kodi kommer då att ge dig ett meddelande om framgång. Ta dig tillbaka till den primära tilläggsskärmen såväl som att välj inställningen från alternativet för arkiv.

Steg 4: Du borde nu kunna se ett val för Colossus -förvaret. Välj såväl som alternativet Video Add-ons. Detta ger dig att få tillgång till hela variationen av tillägg som Colossus-förvaret har. Det är då så mycket som du siktar med alternativen, se informationen om var och en, samt att ställa in en en-till-en-basis för att få videofunktionerna som passar dina behov.

Colossus Repo är för närvarande eftertraktad efterfrågan med Kodi -individer från alla delar av världen, vilket innebär att det i vissa fall kan verka otillgängliga eller att individer kan kämpa för att ladda ner och få repo installerat framgångsrikt. Det väsentliga för denna omständighet är tålamod. Så länge du följer ovanstående steg, samt förstår att du nu kräver att få källan direkt från Colossus GitHub -sidan, vad som kommer att fungera okej i slutändan.

Du kanske också vill inspektera:

KODI 17.5.1 APK Ladda ner för Android kommer att reparera startproblem

Förfalskning eller falsk plats i iOS 11 iPhone [inget jailbreak krävs]

Inds iOS 11 IPA -nedladdning på iPhone [inget jailbreak krävs]

Ladda ner Kodi 17.5 IPA, APK, DEB -data för slutversionen för iOS, Android samt mer

Kodi Android Installer App Addon: Exakt hur man laddar ner och använder den [Guide]

Nedgradering iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Ladda ner iOS 11, 11.1, 11.0.3 Länkar och ställ in på iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 på iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Snoozy slothSnoozy sloth

snoozy sloth cluling till dig och sover. Även om detta kan brus snabbt gjort, önskade tillverkaren att slothen verkligen simulerar andning med utandad andning för att lägga till realismen. För