Installera och root VRBMA2 -firmware på Verizon Galaxy S3

Det är inte den allra första gången som den officiella Jelly Bean -firmware för Verizon Galaxy S3 har läckt ut. Tidigare i november hade vi Android 4.1.1 firmware som läckte av XDA -medlem Open1your1Eyes0 och den här gången runt den senaste versionen av Android, det vill säga 4.1.2, från Samsung har läckt ut av exakt samma kille.

I en tid då många Galaxy S3 -individer redan har fått Android 4.1.2 Jelly Bean -uppdatering, måste individerna i USA vara på 4.1.1 och har väntat på uppdateringen för att komma fram. Den senaste läckan från Verizon visar en positiv indikator på att frisläppandet av uppdateringen är extremt nära och den kan träffa när som helst. Men om har Verizon Galaxy S3 och inte kan vänta tills den officiella firmwareuppdateringen anländer, kan du ladda ner den läckta ROM och blinka den bäst nu.

Eftersom detta inte är en officiell utgåva är den faktiska ChangeLog inte tillgänglig men den kommer säkert att bestå av alla funktioner i uppgraderingen av premiumsviten och vissa Verizon -specialanpassningar också.

UPPDATERING!!
Den officiella Android 4.1.2 firmware för Verizon Galaxy S3 SCH-I535 är tillgänglig nu. Du kan nu ställa in antingen OTA -uppdateringszip eller själva firmware. Klicka på länken nedan för att se handledning:

Uppdatera manuellt Verizon Galaxy S3 SCH-I535 med officiell gelébönfirmware

För att bekanta dig med alla funktioner i din Galaxy S3 bör du titta på att följa artiklar:

Anpassningsförslag och tekniker för Galaxy S3

Granskning: Android 4.1.1 Jelly Bean firmware -uppdatering för Galaxy S3

Granskning: Android 4.1.2 Jelly Bean firmware -uppdatering för Galaxy S3

Nedladdningar och resurser:

Ladda ner den uppfyllande med data beroende på dina krav. Om du bara vill ställa in Android 4.1.2 -firmware, ladda ner de allra första tre filerna.

Ladda ner och ställa in Samsung USB -drivrutiner om den inte är installerad på din dator. Om du har installerat Kies på din dator kräver du att du inte ställer in chaufförarna men inte kommer att komma ihåg att stänga Kies när du installerar eller rotar din telefon via Odin.

Ladda ner Odin v3.07.zip och extrahera zip på skrivbordet.

Ladda ner lager VRBMA2 -fabriksbilden utan datavinning (firmware) och spara på skrivbordet.

Om du vill rota och låsa upp bootloader båda, ladda ner Supersu + Unlocked BootLoader och kopiera zip -data till telefonens externa SD -kort (extrahera inte ZIP).

Om du också vill ställa in CWM -läkning på din telefon efter att ha förankrat den, ladda ner VRBMA2 Bootchain med ClockworkMod Touch Healing 6.0.2.3 (Spara på skrivbordet).

Om du väljer TWRP -läkning istället för CWM -återhämtning, ladda ner VRBMA2 Bootchain med TWRP Healing 2.4.1.0 (Spara på skrivbordet).

Hur man ställer in Android 4.1.2 Firmware:

För att ställa in ROM -bilden på din Verizon Galaxy S3, följ anvisningarna nedan.

Först och främst, lägg eller enhet i laddningsläget tills batterinivån stöter så mycket som minst 70 %.

Att blinka denna firmware kommer inte att torka/ta bort några data som sparats på det inre SD -kortet, men det är alltid bättre att stödja alla viktiga data som en försiktighetsåtgärd. Säkerhetskopiera dina kontakter, samtalsloggar, meddelanden, APN: er, bokmärken, kalender, appar och spel med dessa säkerhetskopieringsappar.

Öppna telefoninställningar och slå på USB -felsökningsläge från designalternativ.

Stäng av telefonen och starta den i nedladdningsläge. Just här är exakt hur man gör det: Stäng av telefonen, tryck och håll volymen ner + huset (center

) Knappar samtidigt och tryck sedan på strömbrytaren tills du ser en ansvarsfriskrivning på skärmen. Du kommer att bli ombedd att trycka på volymen väsentlig för att gå in i nedladdningsläget. Gör det för att se en skärm som denna:

Öppna nu Odin -mappen och introducera programmet. Det är den tiden du måste ansluta din telefon till datorn med hjälp av USB -sladden som medföljde.

Vänta tills Odin upptäcker din enhet och när den gör det kommer ID: COM -porten att vända dig till blått så ser du “Tillagd !!” -meddelandet i rutan nedan.

Rör inte vid något annat på Odin än förklarat här. Klicka på PDA -knappen och välj firmware -data med .tar.md5 -tillägg som du laddade ner i steg 3 under nedladdningsavsnittet.

Klicka nu på knappen Start och låt Odin blinka ROM -bilden till din enhet. Det kan ta så mycket som 5-6 minuter.

När det blinkas ser du “Pass!” Meddelande och din telefon startar om automatiskt. Den allra första starten tar mycket längre tid att det vanligtvis inte får panik.

Skål! Du har installerat den läckta Android 4.1.2 -firmware på din Verizon Galaxy S3. Om du inte gillar att rota din enhet eller låsa upp dess bootloader kan du bortse från resten av handledning. Om du vill låsa upp bootloader, root och ställa in ClockworkMod -återhämtningen, följ de anvisningar som förklaras nedan.

Rota och låsa upp bootloader på Verizon Galaxy S3:

Öppna telefoninställningar och slå på USB -felsökningsläge från designalternativ.

Kopiera “supersu_bootloader_fixednull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post