Apple arbetar med fullfjädrad hälsa och fitnessplattform med iOS 8, iWatch

Det har nyligen blivit uppenbart att Apple planerar att göra en samlad push in på hälso- och fitnessmarknaden i år, med rapporter som tyder på att Cupertino -företaget kommer att göra det Presentera en “HealthBook” -svit med iOS 8. Den här funktionen är inställd på att binda nära företagets första smartwatch -ansträngning som vi också har hört mycket om, och enligt en rapport från Reuters kan fruktföretaget planera att planera att planera Bygg ett dedikerat, tredjepartsstödat, app-butiksliknande nav för fitnessrelaterade tjänster.

Genom denna nya plattform skulle tredjeparts devs kunna skräddarsy appar specifikt till Apples hälsorienterade produkter och tjänster, vilket skapar en separat enhet till App Store som potentiellt kan frodas med tanke på den allmänna befolkningens besatthet med att hålla sig i form.

En mobil hälsoeke -exec. talade anonymt med Reuters och noterade att han hade varit i kontakt med en medlem av Apple Iwatch -teamet, och att Mac Maker ville utöka sina horisonter utöver bara bärbara. En App Store för hälso- och fitnessrelaterat innehåll skulle vara mycket meningsfull som en affärsmodell, och med tanke på att branschen genererar biljoner dollar varje år, kan vara ett viktigt tillväxtområde för Apple som går vidare.

HealthBook -appen förväntas fungera som en av de viktigaste funktionerna i iOS 8 -uppdateringen, som Apple troligen kommer att tillkännage på Worldwide Developers Conference (WWDC) i juni. Men om denna Reuters -rapport är på pengarna, kommer HealthBook bara att vara toppen av isberget i det som verkar vara en marknad som Apple är mycket fokuserad på att utnyttja.

IWatch, som vi har hört mycket om men som inte har sett en hel del, kunde dyka upp under det tredje kvartalet i år, tillsammans med flera andra betydande produkter. Det skulle vara meningsfullt för denna fitnesscentriska plattform / förvar presenterades tillsammans med de produkter som den kommer att tjäna, så förhoppningsvis, någon gång mellan nu och september, kommer vi att höra lite mer detaljerad information om vad Apple har upp ärm.

Tror du att det är vettigt för Apple att skapa en separat portal för hälso- och fitnessrelaterat innehåll? Se till att dela dina tankar och kommentarer om den här historien via de vanliga medierna nedan!

(Källa: Reuters)

Du kanske också vill kolla in:

iOS 8 Beta Ladda ner släppdatum, funktioner, rykten och nyhetsuppdatering

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post