Airplay Recorder låter dig spara iTunes Radio -låtar på Mac

iTunes Radio, som lanserade tillsammans med iOS 7 i slutet av förra året, säger sig själv som en bra tjänst för musikälskare att utforska och upptäcka nya artister. Till skillnad från standard iTunes musikspår har användare inte friheten att kunna kliva låtar över olika enheter, för att lyssna på när som helst, var som helst. Tack vare en liten app som heter AirPlay Recorder kan användare dock spela in strömmande ljud för offline njutning, och för ett engångspris på $ 9,99 kan du skapa din helt egen, finjusterade, alla-Weathers iTunes-radio.

I stället för att vara en av de appar som sparar cachade filer och låter dig behålla dem, är AirPlay Recorder i huvudsak en modern, digitaliserad version av inspelningslåtar från radio med kassettband. Det sparar data när de strömmas på din Mac med hjälp av iTunes -radio, och därifrån kan du lyssna när du vill.

Hur AirPlay Recorder fungerar är ganska enkelt. När den har installerats har den formen av en AirPlay -enhet i iTunes, och efter att du har valt den kommer den att börja spara strömmande ljud. Liksom den gamla inspelningen av radio-till-kassett som några av er kanske eller inte har hänvisat till innan den digitala tidsåldern inträffade, sker inspelningen i realtid, men detta på vissa sätt ger lite uppskattning till låtar spelas in.

Appen är gratis att ladda ner och prova, även om den bara kommer att spela in tio sekunders prover. För upplevelsen av alla sånger måste man ponny upp $ 9,99, men med tanke på hur enkel, ren och lättanvänd luftplayinspelare är, representerar kostnaden respektabelt värde för pengarna.

Att ladda ner och komma upp till snabbare med inspelaren är en ganska enkelt affär. Ladda bara ner appen för din Mac härifrån och installera och sedan är du bra att gå. Och kom också ihåg att det är kompatibelt med Mac som kör OS X 10.7.3 och högre, så se till att du uppfyller dessa krav innan du går vidare med nedladdningen. Men med tanke på att det är gratis att ladda ner, är det ingen skada att prova ändå.

Var noga med att låta oss veta vad du tycker om appen och om den fungerade för dig som annonseras. Vi älskar att höra från er.

Var noga med att kolla in vårt Mac OS X -appsgalleri för att utforska mycket fler appar för OS X Powered Computer.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post