Bästa kalenderwidgets för Android -hemskärmar

Jag har inte varit en person som behövde en kalender för något för mycket av mitt liv. Även om jag med tanke på att Google introducerade widgeten “At a Glance” på hemskärmen har jag använt den och det är verkligen användbart. Nu är jag en av de människor som behöver snabb åtkomst till kalendern på alla sätt bara så att jag inte saknar någonting. Om det också låter som du, här är några av de bästa kalenderwidgets för Android.

En annan widget

[GooglePlay URL = ””]
Googles widget “At a blance” är i allmänhet inte en kalenderwidget men det visar dig det senaste evenemanget. Så på ett sätt fungerar det som en grundläggande textbaserad kalenderwidget, annat än att också vara en datum och väderwidget.

Om du behöver något mycket mer anpassningsbart kan du också titta på en annan widget. Den använder samma funktioner, plus mer, och det är också helt anpassningsbart. Förutom alla saker som Googles “At a blick” -widget visar kan den här också visa dig den aktuella tiden. Dessutom kan det visa händelser hela dagen från din kalender, vilket är något som Googles widget inte gör.

Missa inte: 5 Intressanta noll MB -spel för Android

2. varje dag

[GooglePlay URL = ””]
Varje dag är en ny och vacker kalenderwidget -app som i allmänhet använder två primära inställningar. Du kan ha en widget med månadsvyn eller en agendavy. Nästan alla delar av widgeten kan anpassas när det gäller färger. Det ger dig alternativet mellan materialdesignfärger eller andra ARGB-, HEX- eller HSV -färger. Det finns utan tvekan mycket fler anpassningsalternativ förutom färgerna.

Widgeten är bakgrundsmedveten så att den automatiskt kan undvika synlighetsproblem. Alla funktioner och alternativ är gratis förutom möjligheten att säkerhetskopiera din konfiguration och ställa in. För att få säkerhetskopierings- och återställningsfunktionen måste du göra en engångsbetalning.

3. Kalenderwidget: Månad

[GooglePlay URL = ””]
Kalenderwidget: Månad är en widget som placerar hela månadens kalender ideal på din hemskärm. Om du snabbt tittade på din agenda för dagen inte räckte för dig, måste detta absolut vara. Det är en enorm samling av några riktigt vackra Android -widgetar. Det finns alla typer av mönster från genomskinliga/transparenta kalendrar till dem som är baserade på materiell design, platt design eller något till och med mycket mer färgstarka.

Måste läsa: XCurrency – Minimal Design Valuta Converter för Android

Det finns över 80 teman som passar in i vilken typ av tapet eller tema du gungar på din hemskärm. Om du gillar Google-kalender för dess synkronisering av tvärenheter, kommer du att vara glad att veta kalenderwidget: Månaden stöder också Google Kalender.

4. Digcal+ kalender

[GooglePlay URL = ””]
Digical+ är faktiskt en kalenderapp men den har några riktigt vackra widgetar som inte bör ignoreras. Den har förmågan att skapa flera widgetar med var och en som visar en vald kalender. Det möjliggör en widget på skärmen för arbetsevenemang, en annan widget för familjeaktiviteter och en tredje för favoritsportlags scheman. Händelser kan också färgkodas med ett val av upp till 30 olika färger. Varje widget har totalt 9 teman 5 av vilka är gratis. Du måste betala för att låsa upp resten.

5. Grundläggande kalenderwidget

[GooglePlay URL = ””]
Om du försöker hitta något funktionellt men ändå minimalt när det gäller utseende, finns det förmodligen inget bättre än grundläggande kalenderwidget. Det finns ett antal olika widgetstilar du kan välja mellan. Det låter dig justera bakgrundsfärgen, transparensen, teckensnittet, storleken och nästan alla andra saker du kan tänka på att anpassa.

Du kan välja vilka kalendrar som måste visas, hur många dagar måste vara synliga. Detta är bra för dem som hellre vill begränsa antalet händelser som visas än att överväldigas av det. Användning är superimple trots att widget-appen är full av så massor av funktioner. Att komma till konfigurationsinställningarna är också ganska enkelt. Allt du behöver göra är att trycka på den perfekta kanten på widgeten för att börja konfigurera den till dina preferenser.

Det finns dock annonser i appen som brukade vara ganska irriterande och påträngande. Även om utvecklarna påstår sig ha fixat detta genom att byta till en annan annonsleverantör.

Läs nästa: Prova grundläggande mobilverktygsappar för en lätt Android -upplevelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post