Få iOS-hjälpmedel på Android med olika systemklingar, kan nås var som helst [VIDEO]

Det är alltid bra att se någon fantastisk funktion från en plattform som replikeras på den andra, även om det är via en tredjepartsapp . Apples hjälpmedel i iOS är ett underbart tillskott, vilket möjliggör kontroll av flera områden i operativsystemet utan att trycka på en knapp, åberopas genom en flytande på skärmen som kan dra upp en mängd alternativ när de trycks på. En liknande trend är att fånga mycket snabbt på Android också, gjort ännu bättre genom allmänhetens tillgänglighet av framstående bibliotek.

För de oinvigde är framstående ett nytt koncept för Android-baserade smartphones och surfplattor som gör att en utvecklare kan “flyta” en viss app över alla de andra, vilket säkerställer att du har redo till den specifika när du behöver. Det är i allmänhet samma koncept som du hittar i Paranoid Android’s Halo/Pie, men med mycket mer mångfald när det gäller alternativ och tillgängliga funktioner. Genom att bygga på samma koncept kommer “Floating Touch”, som använder framstående bibliotek och kombinerar hjälpmedel från iOS till en fantastisk på skärmen för Android full av anpassningsbara alternativ.

I grund och botten är det en knapp som flyter på din Android-skärm och över andra appar och låter dig dra upp en pajformad uppsättning växlar och appgenvägar du väljer. Du kan ställa in snabba växlar, favoritappar och en mängd andra områden på din enhet utan att navigera genom menyer eller lämna appen som du för närvarande arbetar i. Dessutom kan pajen själv anpassas mycket, ändra färgerna Och stilen och ganska mycket hela layouten.

Officiell funktionslista innehåller:

Klart minne

Back/Home -knapp (behöver rot)

Gynna appar

Senaste appar

Systemomkopplare

Skärmens ljusstyrka

Ringläge

Blåtand

Wi-fi

Husläkare

APN (mobilnätverk)

Rotation

Ficklampa

Flygplansläge

Det är värt att notera att flytande touch, om den är installerad, inte kan avinstalleras som någon annan app. Appen kräver administrativa behörigheter för enheter för att fungera korrekt, och därmed, om du väljer avinstallera, måste det inaktiveras först. Det tar också upp frågan om hur mycket du kan bero på en app som denna, med tanke på att du ger full åtkomsträttigheter till alla dina Android -data till flytande beröring. Generellt sett har appen fått positiva recensioner och måste vara säker, men hej, om du är den försiktiga typen, säger inte att vi inte varnade dig.

Floating Touch är tillgänglig i Google Play Store gratis och kräver Android 2.3 eller högre för att arbeta. Ge också Toucher för Android ett skott, som också ger hjälpmedel för Android men saknar vissa funktioner, det får fortfarande mycket arbete.

(Ladda ner: Flytande touch för Android i Play Store)

Se till att kolla in vårt Android Apps -galleri för att utforska mycket fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post