Apple som försöker göra Siri kapabel till hälsokonversationer år 2021

Siri har sina problem men Apple arbetar för att se till att det talar om hälsoproblem inte är en av dem. Enligt ny dokumentation som förvärvats av The Guardian arbetar Apple med en iOS 15 -funktion som gör att användare kan ha en konversation med Siri om deras speciella hälsoproblem.

Även om rapporten inte kommer in i detaljer om funktionen, förväntas det att Siri kommer att bli mycket mer kapabel när det gäller att svara på frågor relaterade till hälsoproblem.

Apple har förändrats till ett hälsoföretag på många sätt som någonsin överväger att Apple Watchs ankomst, och VD Tim Cook har talat kontinuerligt om företagets tro på att hälsa kan vara dess största “bidrag till mänskligheten.” Med funktioner som hjärtfrekvensövervakning och EKG -funktionalitet har Apple Enjoy visat sig rädda liv. Om Siri kan erbjuda hjälp i fysiska och psykiska hälsosituationer är det helt klart något som skulle vara fördelaktigt.

Det är också ett utmärkt exempel på något som måste spikas ner innan det går live, kanske beskriver varför det inte förväntas komma fram till hösten 2021. Om det finns ett område där Siri måste vara på toppen av sitt spel, är det när berätta för människor hur de ska hantera hälsoproblem. Den interna Apple -dokumentationen påpekar också att företaget är angeläget om att se till att Siri svarar naturligt när man går över potentiellt kontroversiella ämnen.

När man beskriver varför tjänsten måste avböja frågor om feminism beskriver Apples riktlinjer att ”Siri måste skyddas när man tar hand om potentiellt kontroversiellt innehåll.” När frågor riktas mot Siri: “De kan avledas … måste dock vara försiktiga med att vara neutrala”.

För de feminismrelaterade frågor där Siri inte svarar med avböjningar om att “behandla människor lika”, föreslår papperet att det bästa resultatet måste vara neutralt att presentera “feminism” -posten i Siris “kunskapsgraf”, som drar information från Wikipedia och iPhone’s lexikon.

Apple har tid att få alla dessa saker rätt, men med tanke på den typiskt glaciala takt som Siri har förbättrats under de senaste åren, är 2021 för ambitiös?

(Källa: The Guardians)

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 13.1 Beta 2 IPSW -länk och OTA -uppdatering för iPhone, iPados 13.1 Beta 2 för iPad

Hur man jailbreak iOS 12.4 på iPhone X, XS Max, XR, iPad Pro och mycket mer med UNC0VER

Nedgradering iOS 12.4.1 till 12.4 för jailbreak medan Apple fortfarande signerar firmware

Hur man jailbreak iOS 12.4 med UNC0VER 3.5.x [Tutorial]

Nedladdning: iOS 12.4.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad släppt

Bästa Galaxy Note 10/10+ plus falllista: Här är måste-haves för skydd

Bästa Galaxy Note 10/10+ plus skärmskydd? Här är våra val [lista]

Jailbreak iOS 12.4.1 genom att nedgradera och jailbreaking iOS 12.4, här är hur

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW Links & Install på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post