iOS 9 Jailbreak kommer nästan omöjligt att uppnå, här är varför

Apple arbetar med en helt ny nivå av säkerhet och säkerhet för både iOS såväl som MAC, enligt en just nyligen publicerad rapport. När Apple fortsätter sin kamp mot jailbreaking syftar den nya säkerheten och säkerheten att slå en strejk till det kvarteret som helhet.

De namngivna källorna berättade för publikationen att det nya systemet, som uppenbarligen kan inaktiveras på MAC men är obligatorisk för iOS, kommer att erbjuda en betydande strejk till jailbreaks med Apple som uppgavs att vara ”särskilt entusiastisk” om dess arbete. Tekniken, med namnet ‘Rootless’ Inside Apple, syftar till att undvika även individer på administratörsnivå från att förvärva vinst till specifika datasystem på en iPhone, iPad eller Mac-även om det tros att det kan inaktiveras på företagets skrivbords-OS.

Apple har anslutit hål i iOS i flera år, hål som jailbreakers historiskt har använt för att få tillgång till delar av systemet som de vanligtvis inte skulle kunna interagera med. Det är denna öppning av iOS på en väsentlig nivå som troligen kommer att hindras av Apples “rotlösa” teknik, vilket lämnar jailbreakers extremt mycket i början av vad som kan vara en lång och utmanande resa.

Det har inte funnits någon typ av ord om när ‘Rootless’ kommer att implementeras av Apple, men med iOS 9 samt OS X 10.11 som sannolikt kommer att debutera vid det kommande WWDC -evenemanget nästa månad är det möjligt att de är de två operativsystemen som kommer att inkludera den nya säkerhets- och säkerhetsfunktionen till att börja med. Jailbreakers kan för närvarande inte komma runt befintliga säkerhets- och säkerhetssteg utvecklats till iOS 8.3, men om “rotlösa” gör vad Apple tydligt anser att det kan göra så kan vi kanske vara i en vänta innan jailbreaking återvänder till våra enheter.

Trots ankomsten av “rotlös” till Mac är det inte tros för att säga slutet på sökaren när vi förstår det, även om det ännu är osäkert vad den extra säkerheten och säkerheten kommer att hindra individer från att komma åt eller säkert exakt hur den planerar att göra det. Förutsatt att Apples intresse dock förväntar vi oss att “rotlösa” är snarare den formidabla motståndaren för dem som vill hacka sin metod i system.

(Källa: 9to5Mac)

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 8.3 / iOS 8.2 / iOS 8.1.3 Uppdatering

iOS 9 beta nedladdning, släppdatum, funktioner samt rykten uppdateras

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post