10: e gen iPad och M2 iPad Pro kan ha blivit utslagen av sina nya fall

som någon individ på jakt efter en helt ny iPad kan ha sin första riktiga indikation på hur den 10: e-gen iPad kommer att se ut tack vare, av alla människor, ärendestillverkare.

En ny rapport från den japanska outfit Macotakara påpekar att den populära tillbehörstillverkaren ESR redan har lagt till några nya iPad -fall till sin japanska Amazon -butik, vilket ger oss en bra titt på vad som är precis runt hörnet.

Om denna omgång av bilder ska tro – och det verkar som om det kan vara – kan vi förvänta oss några förändringar den här gången.

Det verkar finnas en större kamutskärning runt baksidan av enheten, vilket potentiellt antyder att vi kan se fram emot en ny kamera den här gången.

Vi får också se utskärningar för saker som strömbrytaren med touch -ID såväl som volymknappar, medan ESR: s egen produktsida konstaterar att dessa fall inte är kompatibla med äldre iPads.

Inte bara detta, det visar också och talar om 6: e gen iPad Pro, både 11-tums och 12-tums modeller som ryktas packa M2-chipet.

Vi förväntar oss att den nya 10: e-gen-iPad kommer med A14-chipet inuti, vilket gör det snabbare än den äldre modellen som använde den fortfarande kapabla A13. En ny USB-C-port är också i horisonten om rykten ska tro, medan 5G-anslutning också förväntas komma till Apples iPad på startnivå för första gången.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post