Trådlös PINBALL CONTROLLER för tablettspel

Denna trälåda är en trådlös pinballkontroll och tablettstativ. Tanken är att ställa den på en arbetsbänk för att ge dig en del av spänningen att stå och spela den riktiga saken. [Jeff] har varit ganska beroende av att spela en pinball app på Android nyligen och började resan eftersom han behövde ett sätt att ge tummen lite lättnad.

En arduino övervakar knappar på vardera sidan av denna träkontroller. [Jeff] är ny att arbeta med hårdvara (han är en Linux Kernel utvecklare med handel) och blev omedelbart slagen med knappen avvecklingsproblem. Snarare än att hantera detta i programvara (vi har en super-rörig tråd på den frågan med vår favorit längst ner) valde han en hårdvarastjänst genom att bygga en SR-lås av två nandportar.

Med ingångarna sorterade han till en Bluesmirf-styrelse till projektet som gjorde det möjligt för honom att ansluta en Nexus 7-tablett via Bluetooth. Vid denna tidpunkt sprang han i några problem att få enheten att svara på hans kontroll som om det var ett externt tangentbord. Hans stopp-gap-tjänst var att byta till en galaxflik 10.1 som inte kastade kryptiska fel. Förhoppningsvis kommer han att fixa det här i nästa iteration som också kommer att innehålla en kolv för att starta flippan, en del som just anlänt till posten när han skrev upp den här framgången.

Vi har bäddat sin snabba demo video efter pausen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post