Ladda ner Huawei Maimang 4 Stock WALLPAPERS

“En överklagande är en lycka för evigt”, sade John Keats. Så sant, men gäller det också härliga bakgrundsbilder? Jag ifrågasätter det. Vi ser en härlig tapet, bli platt på den, vill ha det, bläddra efter det, få den samt utnyttja den som hus samt låsskärmbakgrund samt sedan tröttna på det. Vi försöker alltid hitta något nytt såväl som annorlunda.

På Droidviews anser vi att detta är därför vi fortsätter att dela nya tapeter varje nu såväl som sedan på rutinbasis. Idag delade vi de 24 officiella bakgrundsbilderna från Samsung Galaxy S8 samt S8 Plus samt nu har vi en härlig uppsättning tapeter för dig.

Bakgrunderna vi ska visa att du kommer från Huawei Maimang 4 som släpptes under det sista kvartalet 2015 i Kina. Telefonen har en 5,5-tums FHD IPS-skärm med 1080 x 1920 PX-upplösning, Snapdragon 616 SOC, cortex A-53 fyrkärnig processor klockad vid 1,7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB intern lagring med microSD-kortstöd, bakmonterad Fingeravtrycksscanner samt ett 3000mAh icke-borttagbart batteri.

Ladda ner Huawei Maimang 4 Stock Wallpapers

När det gäller bakgrundsbilderna från Huawei Maimang 4, är de inte mindre än 20 i antal och alla ser bra ut. Upplösningen av Maimang 4: s lagerbakgrunder är full HD med 1080 x 1920 PX -upplösning.

Eftersom vi har laddat upp alla 20 bakgrundsbilder till vår webbplatsserver kan du ladda ner dem direkt såväl som individuellt genom att högerklicka med musen samt välja “Öppna länk i en ny flik” eller “spara länk som …” -alternativ.

Ladda ner också: Huawei Maimang 6 lager tapeter

Vill du ha mycket fler lagerbakgrundsbilder?

NVIDIA SHIELD K1 Stocks tapeter

Huawei Honor 8 lager tapeter

Oppo r9s lager tapeter

Coolpad Dazen X7 Stock WALLPAPERS

Vodafone Wise Ultra 6 lager tapeter

Vivo x9 lager tapeter

Xiaomi Mi 5C Stock Wallpapers (Full HD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post