2018 iPhone 9 framöver 6.46 och 5,85-tums skärmstorlekar [ryktet]

Tillbaka i maj publicerade Korea Herald en rapport där det noterades att Samsung Display hade tecknat en ny affär för att leverera komponenter för iPhones 2018 .

IPhone -utgåvan 2018 förväntades ursprungligen uppgå till två nya modeller; En 5,28-tums modell och en 6,46-tums modell, båda Sporting OLED-tekniken. Nu uppdaterar samma publikation nyheterna om storleken på dessa skärmar.

Baserat på den nya rapporten kommer den tidigare förväntade 5,28-tums displayen nu faktiskt att vara en 5,85-tums, med 6,46-tums panelen för plus-enheten. Den större enheten skulle vara betydligt större än Galaxy Note 8 som just tillkännagavs av Samsung, och som alla personer som har sett en av dessa telefoner i köttet kommer att intyga, är det redan ganska stort! Samsungs telefon skickas med en 6,3-tums skärm när den säljs till allmänheten.

Om allt går som rapporten antyder kommer Apple att sälja tre modeller av iPhone med OLED -skärmar nästa år, med storleken på den tredje som fortfarande är uppe i luften, och med iPhone 8 som den första av OLED -iPhones när den släpps nästa månad . Med iPhone -försäljning som numrerar mycket mer än 200 miljoner per år är det ett betydande antal OLED -skärmar som måste produceras i köp för att möta efterfrågan, vilket indikerar att Samsung kan ha tecknat ganska affären tidigare i år.

IPhone 8, som har ryktats i månader nu, kommer äntligen att tillkännages under ett medieevenemang som starkt förväntas äga rum den 12 september.

Om så är fallet, skulle vi förvänta oss att det kommer att säljas följande vecka tillsammans med iPhone 7S och iPhone 7s Plus som också kommer att tillkännages under evenemanget.

(Källa: Korea Herald)

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: Pokemon Go 1.43.1 för iOS, 0,73.1 APK för Android Rulling Out

Pokemon Go 1.43.1 IPA och 0,73.1 Hack tillgängligt för att ladda ner nu

iOS 10.3.2 Jailbreak och iOS 11 Beta Jailbreak får videodemo

Återställ Kodi 17.4 Krypton, tydlig användardata och starta färskt det enkla sättet, här är hur

Fix iOS 11 kan inte ansluta till App Store -fel på iPhone eller iPad, så här

Hur man använder iOS 11 Emergency SOS -funktionen på iPhone

Ladda ner iOS 11 Beta 8 & installera på iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 för iPhone och iPad [Senaste statusuppdatering]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post