5 En gång populära Android-appar som du troligen har glömt bort

Google Play Store har så massor av appar att du kommer att missa några otroliga. Hastigheten med vilken Android har utvecklats under det senaste decenniet har upplevelsen av att använda operativsystemet också förändrats. Jag har använt en Android -gadget med tanke på att tiden för Android 2.1 samt har provat alla större versioner; Saker har förändrats mycket.

Med modifieringen inom teknik också apparnas modifiering. De appar som var när de kallas symbolen för perfektion är ingenstans att upptäckas i dag. Oavsett exakt hur bra det är, vad som ersätts när vi upptäcker något bättre. Att hålla det sagt, just här är 5 en gång populära Android-appar som var de allra bästa i deras respektive klass tidigare, men glömts idag.

Delfinwebbläsare

[GooglePlay URL = ””/]
För fem år sedan var Dolphin webbläsaren för Android. Du vet, innan det fanns Chrome fanns det delfinwebbläsare. Ja, det är exakt hur gammal det är. Det var webbläsaren för alla. Med dåvarande unika funktioner som teman, förlängningar, gester, röstsökning, bläddring med flikbågar osv. Dolphin hade en legendarisk körning.

Dolphin -webbläsaren är fortfarande kvar. Men med förekomsten av Chrome, Firefox, Opera och UC -webbläsare har Dolphin tagit en baksäte.

Saftare

[GooglePlay URL = ””/]
Batteriets livslängd har alltid varit ett problem med Android. Även om saker och ting är mycket bättre idag, var exakt samma situation inte situationen för några år sedan, särskilt om du hade en avancerad enhet. Dessa telefoner hade hemsk batteritid, andra behövde dig för att betala dem två gånger eller tre gånger om dagen. Ja, jag hade en låg-end Android-gadget 2012 såväl som den var fruktansvärd. Så, vad var svaret på detta problem? Juicedefender.

Vad händer med appen nu? Tja, inte mycket. Även om appen fortfarande finns i Play Store har den inte uppdaterats med tanke på att 2012.

Astro Data Manager

[GooglePlay URL = ””/]
Astro Data Manager var den mest framstående datautforskaren i Play Store. Men med sådana som ES Explorer såväl som Solid Explorer kommer in på marknaden är det inte situationen längre. Visst, appen får fortfarande uppdateringen, men jag har inte sett någon som använder den på länge. Speciellt med tanke på att telefoner i dessa dagar inkluderar en inbyggd datahanterare.

ADW Launcher

[GooglePlay URL = ””/]
Fråga varje individ från tiden för Android 2.1 vilken app de använde för att anpassa sin gadget såväl som svaret skulle vara ADW -start. ADW var vad Nova är idealisk nu – det bästa valet som finns tillgängligt.

ADW hade så massor av val att du kan få din gadget att se ut och arbeta med metoden du ville ha. Visst, det fanns några andra lanseringar som LauncherPro, men ADW var kungen för anpassning.

Så vad händer med appen nu? Tja, designern slutade uppdatera appen under en tid, men han är tillbaka i aktion och arbetar på ADW 2. Men med Nova såväl som Action Launcher är runt, tror jag inte att den kommer att se den gamla framgången om igen.

Vackra widgetar

[GooglePlay URL = ””/]
Widgetar har alltid varit en integrerad del av Android. Underbara widgetar gjorde widgetar mycket kraftfullare och fördelaktiga genom att integrera olika saker som klocka och kraftkakor. Det var en av de tidigaste widgetapparna samt gav dig kraften att anpassa widgetarna samt få dem att se såväl som att fungera den metod du ville ha.

Enligt utvecklaren var underbara widgetar den allra första betalda appen för att korsa en miljon nedladdningar. Appen erbjuds fortfarande i Play Store men har inte uppdaterats på över ett år.

Med appar som KWGT är i närheten har underbara widgetar tappat sin charm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post