iPhone 5C förbeställningar för att gå live den 13 september, inga förbeställningar för iPhone 5s

Efter mycket överläggning, rykten och spekulation, är iPhone 5C, en lågkostnad, polykarbonatklädd smartphone, äntligen på oss oss . De ännu bättre nyheterna för dem som vill köpa handenheten är att den kommer att bli tillgänglig för förbeställning från 13 september. Enheten kommer, tillsammans med den nya flaggskepp iPhone 5s, att finnas tillgänglig i butikerna från 20 september, i linje med antaganden före dagens förfarande.

När Apple gör ett nytt tillkännagivande tar det alltid rubrikerna med storm, och även med IFA och de många Microsoft -avslöjandena under den senaste veckan har inte mycket stått i vägen för den nya iPhone 5C och 5S avslöjande.

Efter att ha just visat de nya enheterna till världen, kommer distributionspush, med ljudet att vara en typiskt snabba affär. Medan vissa företag gillar att tillkännage produkter månader i förväg, tenderar Apple att driva ett tätt fartyg, och med idag som den 10 september kommer de två nya telefonerna att finnas tillgängliga i butikerna från 20 september.

IPhone 5C, med sin lockande prislapp, kan vara en riktig vinnare, men iPhone 5S, som vinkar med en 64-bitars Apple A7-processor och fingeravtryckssensor, kommer säkert att ha fanboysna i kö den 20.

Apple verkar ha gjort ett bra jobb med att hålla de två nya enheterna åtskilda, med tydliga distinktioner i designen hela tiden. IPhone 5s, som levereras i tre olika färger, har en mycket premium, avancerad look, medan iPhone 5C ser ut som en iPod touch med telefonbiten. Men de har båda mycket olika roller att spela i utvecklingen av iPhone i allmänhet; IPhone 5C är väldigt mycket Apples vapen i strävan att expandera på marknader som Kina, medan iPhone 5S har den mycket enklare uppgiften att se vacker ut och påstår sig vara en stor uppgradering på sin föregångare tack vare några trevliga underliga frågor.

IPhone 5C och 5s kommer att finnas tillgängliga i följande nätverk, om du är i USA: AT&T, Sprint, Verizon och T-Mobile. IPhone 5C är tillgängligt på kontrakt för ett pris för $ 99 för 16 GB -modellen och $ 199 för 32 GB -modellen. IPhone 5C är tillgänglig olåst (eller SIM-fri) från T-Mobile för $ 549 för 16 GB-modellen och $ 649 för 32 GB-modellen.

När det gäller iPhone 5s kommer den också att finnas tillgänglig på AT&T, Sprint, Verizon och T-Mobile också. 16 GB -modellen kommer att kosta dig $ 199, 32 GB kommer att sätta dig tillbaka $ 299 och 64 GB -modellen kostar dig $ 399. Det olåsta priset på iPhone 5S på T-Mobile (eller SIM Free) kostar dig $ 649 för 16 GB-modellen, 749 $ för 32 GB-modellen och 849 $ för 64 GB-modellen.

Konsumenterna kommer fortfarande att ha lite val att göra när de är i kön om tio dagar, vilket väcker frågan: Vilken enhet tar dina pengar? Eller har du dina ögon på något, ska vi säga (med risk för att öppna en burk maskar) mer betydande, som den nya Samsung Galaxy Note 3?

Dela dina kommentarer och tankar nedan!

Du kanske också vill kolla in:

Apple iPhone 5s tillkännagivna: Funktioner, släppdatum, pris [allt du behöver veta]

iPhone 5c tillkännagiven: Funktioner, släppdatum, pris

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post