Titta på allt på den stora skärmen med Ankers Nebula Apollo lilla projektor för bara $ 319

Amazon tillhandahåller Ankers Nebula Apollo lilla projektor för köppriset på bara $ 319.99 bäst nu. Vanligtvis skulle denna projektor sälja för cirka $ 400, så du sparar $ 80 eller 20%. Det är mycket pengar.

Och du behöver inte heller göra något arbete för att dra nytta av den affären. Lägg bara projektorn i din vagn och bort går du. Det finns inga rabattkuponger på skärmen för att klippa, inte heller några rabattkoder som måste anges när du checkar ut. Minimal ansträngning, maximala besparingar.

Köp: Nebula Apollo Small Projector från Amazon: $ 319.99 | Originalpris: $ 400

Det finns inget som att se den senaste filmen eller TV -serien på en enorm skärm, och den här bärbara projektorn kommer att få dig att göra exakt det på nolltid alls. Det kan skapa en bild upp till 100 tum stor, och den kan spela tillbaka innehåll i upp till fyra timmar utan att behöva laddas. Det borde vara mycket mer än tillräckligt för att glädja dig över din veckovisa Netflix -binge på en enorm skärm.

Projektorn själv har Android i sin kärna, så att du kan installera appar från YouTube, Netflix, Hulu och mycket mer rak till Apollo utan att behöva ansluta ytterligare enheter. Ingen anslutning av en USB -pinne bara för att se den heta nya showen. Allt du behöver är projektorn, en yta för att projicera den på, och du är bra att gå.

Vi vet inte hur länge Amazon kommer att tillhandahålla denna projektor till ett sådant pris, så se till att dra nytta av det medan det är bra. Den här projektorn har massor av det och med en enorm 100-tums skärm kommer MasterChef aldrig riktigt att se lika ut igen!

Du kanske också vill kolla in:

CHECKRA1N för Windows Alternativ: Hur man använder RA1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Nedladdning: iOS 13.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering och iPados 13.3 för kompatibla enheter

Nedladdning: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -länkar släppta för iPhone och iPad

Nedgradera iOS 13.3 till iOS 13.2.3 För checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, så här [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 På iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mycket mer med ny TFP0 -exploit kommer snart att vara möjlig att vara möjlig

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Apple View ECG App Hack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post