1,7 miljoner Xbox 360 -enheter som erbjuds i november 2011, mycket mer än någon typ av annan konsol [rapport]

Efter att ha sett sin mest betydande försäljningsvecka i historien under Black Friday har Microsoft avslöjat att de erbjöd över 1,7 miljoner Xbox 360 Enheter i USA i november. Detaljer efter hoppet!

Nyheterna kommer från Neowin – en framstående nyhetssida för innovation – i den typ av en publicera där de pratar om försäljningssiffrorna som släppts av Microsoft.

Enligt Blog Publish från den officiella Microsoft -bloggen erbjöds över 1,7 miljoner enheter i Xbox 360 i USA i november, vilket är en betydande 23% ökning jämfört med försäljningen i november 2010. Siffrorna är ännu högre än vad som förutses av en Analytiker från Wedbush som förklarade att verksamheten skulle erbjuda 1,4 miljoner enheter.

Den totala inkomsten för Microsofts Xbox -division i november var en enorm 1,4 miljarder dollar. Tänk på att detta bara är oss.

Vidare noteras det att dessa försäljningar är högre än officiella siffror som släppts av såväl Nintendo som Sony. Wii erbjöd 860 000 enheter, hälften av vad Xbox 360 sålde, medan Sony bara specificerade att de såg hårdvaruförsäljning öka med 70% jämfört med förra året för sin ”bästa Black Friday -försäljningsperiod”.

Från den officiella Microsoft -bloggen:

Idag avslöjade Microsoft att Xbox 360 har stängt en mer utestående månad och stärkt sin inställning på den nuvarande generationskonsolmarknaden med rekordförsäljning på 1,7 miljoner enheter i USA i november, den enda nuvarande generationskonsolen som erbjuder mycket mer än en miljoner enheter, liksom nästan dubbelt så stor som konsolen på andra plats.

Enligt flera rapporter var Infinity Wards prisbelönta, rekordbrytande telefonsamtal av tull: Contemporary Warfare 3 det allra bästsäljande spelet i november, med Elder Scrolls V: Skyrim samt Battlefield 3 i andra och tredje plats respektive.

Nintendos Wii är den mest erbjudna konsolen för den sjunde generation av konsoler med Xbox 360 på andra platsen samt PlayStation 3 i tredje plats. Men i USA är det en annan historia eftersom Xbox 360 för närvarande har området för toppkonsolen.

Du kanske också vill inspektera:

Officiell Xbox online -app för iPhone, iPad, iPod touch erbjuds för nedladdning nu!

Xbox Buddy -app för Windows Phone nu erbjuds för nedladdning

Hur man eliminerar interaktiva annonser från den senaste uppdateringen av Xbox 360 -instrumentpanelen

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post