LG Rolly är ett bärbart trådlöst tangentbord som förvandlas till en pinne

LG vänder huvuden med sitt unika rullbara designtangentbord som kan fällas in i en bärbar pinne som lätt kan passa in i fickorna. Med Rolly Keyboard undersöker LG att öka sin marknadsmarknad för mobiltillbehör. LG: s Rolly-tangentbord (Model KBB-700), som är ett QWERTY-tangentbord, fälls upp längs de fyra raderna på tangenterna och skapar en lätt att bäras pinne som struktur som passar in i alla fickor, portfölj, handväska etc. vilket gör det mycket praktisk. LG kommer att presentera det första solida rullbara trådlösa bärbara tangentbordet på IFA 2015 i Berlin, Tyskland.

LG hävdar att dess komfort är oslagbar eftersom ”dess 17 mm avgörande tonhöjd är nästan lika generös som den 18 mm avgörande tonhöjden som finns på många skrivbordstangentbord”. Rolly har högkontrastnycklar och har också en utfällbar mobil enhetsstativ för att ge dig en bärbar dator eller anteckningsbok som upplevelse.

Den inbyggda mobila enhetsstativet stöder smartphones och surfplattor som stöder smartphones och surfplattor i upprättstående positioner. Tillverkad av slagbeständigt och långvarigt polykarbonat och ABS-plast, skrivning på tangentbordet använder tillfredsställande taktil återkoppling som kanske inte är praktisk på silikontangentbord.

Rolly-tangentbordet levereras med Bluetooth-anslutning som också har dubbelparning. Med hjälp av dubbelparning kan du koppla ihop två enheter på en gång och växla anslutning mellan dem. Om du till exempel vill ansluta till din smartphone och inte surfplattan kan du enkelt koppla bort från din surfplatta och börja din operation på din telefon bara genom att trycka på “fn +d” -tangenten.

Rolly -tangentbordet har några smarta inbyggda funktioner som bil på/av och bilanslutning som gör det batteriet effektivt. flyttar till batteriet; LG Rollys singel AAA -batteri driver tangentbordet i upp till tre månaders genomsnittlig användning. Så du kan hålla laddaren borta länge.

LG: s Rolly -tangentbord är speciellt riktat mot Android -smartphones och surfplattor. Men eftersom det har Bluetooth 3.0 -anslutning kan vi också se att det fungerar med datorer. Rolly -tangentbordet kommer att göra sin debut i september i USA följt av Europa, Latinamerika och Asien under det fjärde kvartalet. Även om LG ännu inte har avslöjat priserna och detaljerna för tillgänglighetspriser, kommer besökare till IFA 2015 att kunna titta närmare på LG Rolly -tangentbordet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post