Facebook App Center lanseras på iOS, Android och Web med över 600 appar

Tro det eller inte, vi tillbringar många timmar årligen bara genom att gå igenom ton och massor av appar som upptäcker vad som är nytt och anmärkningsvärt. App Store och Google Play Store är ett mäktigt nav för alla dina app-fulla behov och kasta in Facebook och apparna som den har att erbjuda, vi får något som Geeks skulle beteckna som “App Heaven”.

Bortsett från att vara ett socialt nätverk, är Facebook en utvecklarens himmel, med massor av webb-appar som redan erbjuds på webbplatsen, ser de mobila plattformarna något inaktuella och begränsade till att bara publicera uppdateringar, publicera foton, gilla kommentarer etc. Men från och med idag, Facebook rullar äntligen ut sitt Mythical App Center hela tiden, som kommer att föra Facebook-appar till iOS- och Android-användare samt webbanvändare.

Från det officiella tillkännagivandet kan vi säga att vi är på något stort här. Från och med idag kommer användare att kunna få sina feta tassar på upp till 600 specialappar, av vilka några vi redan är bekanta med och inkluderar appar som; Rita något, Ghost Recon Commander och mer.

Innan du ens börjar använda appen (er) kan du enkelt förhandsgranska dem på App Center -webbplatsen, varför gå igenom den tröttsamma processen att prova dem en efter en när du bara kan titta på dem i förväg? Exakt.

Att installera appar är lika grundläggande som att klicka på en knapp, välj helt enkelt din app från listan över de som erbjuds, när du har gjort, klicka på knappen “Skicka till mobil” och boom kommer din app att visas på din smartphone . Om appen emellertid måste laddas ner, kommer inga bekymmer, Facebook -appen tar dig till rätt App Store eller Google Play Landing -sida där du kan initiera nedladdningen och komma igång. Ganska enkelt, nej?

App Center är live i USA när vi talar, men rullar gradvis ut till alla runt om i världen, enligt Facebook; Den kompletta lanseringen tar några veckor, så häng där tätt.

För att komma igång idealisk nu, peka din webbläsare på den här länken, så kommer du att tas till App Center -sidan på Facebook, välj din favoritapp och komma igång.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post