3 Hjälpsamma tekniker för Android -individ borde förstå

Jag har använt en Android -gadget under de senaste fyra eller 5 åren. Förutom att efter kostnaderna så mycket tid med det har jag upptäckt en hel del tekniker och förslag för att förbättra min upplevelse. Det finns mycket fler saker du avslutar med din Android -gadget som du är medveten om. Den senaste uppdateringen av Lollipop medförde såväl nya funktioner som i den här artikeln kommer jag att dela 3 användbara tekniker för Android -enheter. Kolla in för att upptäcka något fantastiskt.

1. Riskfri läge

Precis som datorer har Android också ett riskfritt läge. Även om du kanske inte upptäcker att du använder allt tiden, kan du upptäcka att det är till hjälp i tider med felsökning. Genom att gå i riskfritt läge kan du upptäcka att problemet som du har att göra med beror på en app som du installerade eller om det är ett program för programvaruapplikation.

För att gå in i riskfritt läge eller starta om telefonen i riskfritt läge, tryck samt hålla strömbrytaren i några sekunder upp tills du ser “power off”-pop-up. Därefter trycker du på såväl som “Power Off” -pop-up tills din telefon ber dig att verifiera att du vill gå i riskfritt läge. Tryck på “OK” såväl som din telefon startar om i riskfritt läge.

För att avsluta riskfritt läge stäng bara av din gadget som du vanligtvis skulle göra.

2. Reparera “com.google.process.gapps har stoppat”

Ingen gillar det när en app stannar på egen hand utan någon typ av anledning. Ett fel som utlöser appar att stoppa omedelbart är “com.google.process.gapps har stoppat”. Oavsett vilken telefon du använder detta fel kommer att inträffa. Här är exakt hur man reparerar det.

Den uppenbara reparationen är att ta bort cache såväl som data om appen i fråga. För att göra det, öppna den appen i Application Manager i telefonens inställningar samt tryck på “Ta bort cache” samt “Clear Data”.

Om problemet fortfarande inte är fixat kan du försöka återställa appens preferens. Här är exakt hur man gör det:

Öppna telefonens inställningar

Gå till Application Manager

Svep till ”alla” kolumnen

Klicka på de tre vertikala prickarna på det bästa bästa hörnet

Välj “Återställ appinställningar”

Nu kommer inställningarna för alla appar att återställa såväl som att gå tillbaka till fyrkant. Denna användbara teknik för Android extremt praktisk.

3. dölja data från nyfikna ögon

Vår senaste användbara teknik för Android Associates med att dölja data om Android. Alla har vissa personuppgifter som de inte vill att någon ska se. Men inkräktare är inkräktare, de stoppar inte förrän de går med alla saker i din telefon.

För att dölja dina data från sådana personer, lägg bara till en ny mapp i den befintliga mappen samt namnge den “.nomedia”.

Till exempel har jag en mapp som heter ”Qwerty”. Jag har alla mina personliga saker som bilder, videor eller filer i den här mappen. För att dölja innehållet i den här mappen får du åtkomst till mappen via en datahanterare och producera en ny mapp i den befintliga mappen. Namnge den nyligen producerade mappen “.nomedia”. Nu kommer alla data i den mappen att döljas.

Läs nästa: Topp 5 funktioner jag saknar i lager Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post