Google tillkännager Pixel Enjoy med Fitbit inbyggd

Google har idag meddelat den första Pixel-klockan någonsin, en bärbar som lånar en del av tekniken från Fitbit och sätter den bakom en betalvägg.

Men det kan finnas tillräckligt här även för dem som inte vill spendera de extra pengarna.

Den nya pixelklockan, som ursprungligen förhandsvisades på Google I/O i maj, kommer att innehålla en 41 mm cirkulär design med ett 12,3 mm tjockt fodral. Den alltid-på-skärmen går inte heller till kanterna på fallet och lämnar det som är absolut en större ram än vi kanske har velat. Ändå kommer mörkare njutning av ansikten förmodligen att göra att ramen verkar mindre än den egentligen är.

När det gäller själva fallet är det tillverkat av återvunnet rostfritt stål och kommer i tre färger; Matt svart, polerat silver och polerat guld. Det är allt ganska kurvigt och ser väldigt annorlunda ut för en Apple Watch, till exempel.

När det gäller sensorer är det normala blodsyret och EKG -funktionen närvarande och korrekt, medan Google säger att hjärtfrekvensspårningen är oerhört korrekt och är baserad på Fitbit Tech. På tal om Fitbit finns det några funktioner som kräver Fitbit Premium, med Google som säger att folk kommer att “få djupare insikter och tillgång till funktioner som daglig beredskapsscore så att du vet när du ska gå ut i din träning eller prioritera vila.” Köpare av njutningen kommer också att dra nytta av “mer än 1 000 träningspass och 400 mindfulness -sessioner”, också.

Den nya Pixel Enjoy startar från $ 349 för WiFi -modellen, medan en LTE -version kommer att kosta $ 399 även om du också behöver en mobilplan. Du kan förbeställa pizelen njuta av att starta idag och den kommer att lanseras den 13 oktober.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post